ciekawe dekoracje

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

17 kwietnia 2015, 09:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Faktycznie trzeba przyznać,że powyższe ozdoby ładnie się prezentują,chociaz tak szczerze mówiąc to do salonu najchętniej widziałabym kamień lub cegłę dekoracyjną,to obecnie modne rozwiązanie.

www.Strefa-Domowa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2015, 18:02

Wydaje mi się że bardzo fajnym elementem dekoracyjnym mogę być naklejki na ścianę. Teraz jest to bardzo popularne. Może dlatego, że są tak różnorodne i potrafią w bardzo ciekawy sposób zmienić cały wygląd pokoju.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lipca 2015, 11:03

Ciekawe i stylowe dekoracje do swojego mieszkania w rozsądnej cenie,znajdziecie takze na www.BellaStoria.pl zapraszamy serdecznie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2015, 20:12

Coraz bardziej lubię ścienne naklejki.:) Całkiem fajna pościel chyba sobie przejrzę.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2015, 08:18

Sporo ciekawych opcji, niedługo planuję mały remont i pewnie skorzystam z któregoś z nich ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2015, 11:06

ciekawe dekoracje do swojego mieszkania jak i designerskie meble w rozsądnych cenach znajdziecie na www.Quadre.pl mamy szeroki wybór,w razie pytań służymy pomocą na forum:)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2015, 10:33

ja to lubię dekoracje ze storczyków. Mam ich pełno w domu. One nadają pomieszczeniu tak uroczego klimatu i ocieplają wnętrze jak żadne inne kwiaty. Mam kilka prawdziwych ale w większości sztuczne i mogłabym je kupować bez końca. Właśnie przymierzam się do zakupu kolejnych storczyków i upatrzyłam sobie tym razem biały http://sprzedajemy.pl/sztuczny-storczyk-bialy -ozdoby-dekoracje,24771697 i dokupię jeszcze jakąś fajną osłonkę na doniczkę. Myślałam o czym w tym stylu http://sprzedajemy.pl/wiklina-papierowa_koszy k-oslonka-na-doniczke,25444117 W takim zestawieniu świetnie pasowałoby mi to do sypialni.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 października 2015, 19:21

Ostatnio widziałem w kilku salonach fryzjerskich na ścianach monitory reklamowe - z tym, że reklam jest tam niewiele, a większość to jakieś informacje, programy i slajdy z pogodą. Zajmuje to ludziom czas, a przy okazji prezentuje się nieźle.

Ten post był edytowany przez Gram dnia: 15 listopada 2015, 23:03
Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2015, 15:14

Mi też bardzo podobają się naklejki na ścianie, zastanawiam się czy nie ozdobić tak przedpokoju.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2015, 13:48

Oprócz naklejek na ścianę w przedpokoju,możesz pomyśleć nawet o tapecie,ale ściana faktycznie musiałaby być większa i szersza,tak aby wybrać fajny motyw oraz aby miało to sens,nie zginęło nie zaciemniło przedpokoju.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 203

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >