cieknący taras nad jadalnią...

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

4 lutego 2007, 15:26

Zgadzam sie: good 0 bad

czym zastąpić płytki na tarasie (mogę je zerwać) aby uniemożliwić inwazję wody na ściany, gdzie obecnie pojawiły się odpryski tynku i gipsu? czy muszę czekać do wiosny?Co zrobić, aby raz na zawsze uszczelnić ten taras? prosze o pomoc...dziękuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2007, 14:43

Moim zdaniem powinno sie poczekac do wiosny. Prace przy takich temperaturach nie sa nalepszym rozwiazaniem a nie wiemy tez co przniesie nastepny dzien (mróz, śnieg itp.) Ale to tylko maja opinia. Decyzja nalezy do Ciebie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2007, 19:12

Objawy takie jak masz na tarasie, nie zawsze świadczą o przeciekach. Mogą, ale nie muszą. Może to być czasami skraplanie się pary wodnej w warstwach tarasu. Ileż to widziałem "cieknących" tarasów, a po rozpoznaniu okazało się, że nie ciekną?
Tak, czy inaczej, niczego sam nie rób. Zanim zawołasz "fachowca", pozwól rozpoznać przyczynę problemów z tarasem specjaliście.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2007, 20:35

Też radzę skorzystać ze specjalistów.
Njaszersza ofeta techniczna do uszczelnień to firma PCI
www.basf-cc.pl

Sugeruję skorzystanie z ich doradców.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 października 2022, 11:30

Można pomyśleć o izolacji - co myślisz o piance pur?
https://www.bethebest.edu.pl/izolacja-dachu-z -pianki/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 521 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
  • Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 498

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >