co jest praktyczniejsze taborety czy krzesła

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

16 kwietnia 2015, 15:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja także uważam, że hokery w kuchni to bardzo stylowy i nowoczesny sposób na aranżację tego pomieszczenia. Doskonale się prezentują

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2015, 14:11

[quote=domartstyl.eu]Ja także uważam, że hokery w kuchni to bardzo stylowy i
nowoczesny sposób na aranżację tego pomieszczenia.
Doskonale się prezentują

Fajnie wygląda, ale białe.. już widzę na nich te plamy po jedzeniu czy napojach, których nie da się domyć :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 maja 2015, 15:44

Na taboretach niewygodnie się siedzi, więc odpadają.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2015, 15:20

Hokery jak i eleganckie,stylowe krzesła znajdziecie na www.KamilaMeble.pl zapraszamy i służymy swoją pomocą:)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2016, 10:20

Ja uważam, że tylko krzesła wchodzą w grę. Popatrz na przykład tutaj http://lemag1.com.pl/8-krzesla-kuchenne. Jest w czym wybierać i z pewnością dobierzesz coś do całej aranżacji. Taborety warto mieć, ale takie składane raczej, jako dodatkowe miejsce siedzące przy okazji większych spotkać. W codziennym użytkowaniu taboret raczej nie będzie wygodny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 listopada 2016, 09:51

Moim zdaniem nie masz racji upierając się tylko przy krzesłach. jakiś czas temu w Ola Mebluje kupiłam sobie właśnie hokery z oparciem i jestem z nich bardzo zadowolona, przy mojej wyspie, która ma podwyższony blat to idealne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2018, 09:49

Raczej krzesła, są bardziej praktyczne, pasują do większości wnętrz i dodatków. Mogą być klasyczne drewniane, jak te krzesła w kolorze dąb sonoma https://www.edinos.pl/krzesla-dab-sonoma, jak i bardziej nowoczesne, o nietypowym kształcie.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2018, 10:01

antiox steven gundry plant paradox diet foods that contain polyphenols

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2018, 09:43

Quotidian updated photo blog with intense men
http://gay-club.downloadism.top/?entry-antony

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2018, 10:40

Wydaje mi się, że praktyczniejszy w wielu sytuacjach jest krzesło z oparciem. Ale taborety też należy mieć w domu na wszelki wypadek.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kuchnia Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... Uwielbiam gotować i od jakiegoś czasu inwestuję w sprzęt, który normalnie widuje się w restauracjach – np. noże szefa kuchni, maszyna do frytek , stalowe garnki...
  • Montaż i serwis klimatyzacji - Bielsko Biała Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... w celu uzyskania wielu informacji o systemach klimatyzacji i pom ciepła dla mieszkan i domów www.dobraklima.com
  • Meble - jakie meble do salonu? Liczba postów: 703 Grupa: Wykańczamy... Postaw na polskiego producenta, który tworzy meble ponadczasowe, eleganckie, starannie zaprojektowane. Wysoka jakość. Takie meble posłużą Ci przez długie, długi...
  • Brama garażowa i napęd Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Oglądając różne oferty sklepów z akcesoriami ogrodzeniowymi, natrafiłam na sklep KUT-MET https://www.sklep.kut-met.pl/, który oferuje między innymi zawiasy do b...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19743 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 114

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >