offline Mezoko_com majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Emilia praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline LazienkiABC_pl majster
|
|
| |
offline justyna85 fachowiec
|
|
| |
offline jopa praktykant
|
Ja widziałam ostatnio świetny pomysł na "obraz". Znajomi sobie zrobili w mieszkaniu. Na pomalowaną ścianę przykleili taśmę malarską tak, żeby stworzyć prostokąt i w środku nałożyli specjalną strukturę gipsową (ważne jest żeby użyć specjalnej taśmy, ponoć takie z niebieskim delfinem nie odrywają farby po ich odklejeniu, a jednocześnie nic pod nie podcieka- to bardzo ważne bo inaczej nie wyjdzie taki efekt). Jak już nałoży się tę strukturę to gąbką lub szpachelką robi się wzorki, dowolne według uznania. Później to zasycha i tworzy się świetna, efektowna powierzchnia, chropowata. Bardzo oryginalne rozwiązanie. Trzeba tylko umieć dobrze dobrać do siebie kolory. |
| |
Reklamy Google | |
offline dżdżownica praktykant
|
Zamiast obrazów świetnie się spisują, jak tu przedmówcy piszą-> naklejki, antyramy ze zdjęciami (proste programy komputerowe fajnie je umią przetworzyć), jakieś rzeźby- maski, fototapety http://www.tapetuj.pl/category/fototapety. To wszystko zależy od tego jak dużo masz miejsca i co lubisz |
| |
Gość: estefan praktykant |
Ja już nie mogę patrzeć na te obrazy łączone z kilku elementów - są wszędzie, w każdej restauracji.. Ja do kuchni kupiłam sobie takie drzewo http://www.yourhome24.pl/towar.174.obraz.ctru .drzewo.html - ciekawiej to wygląda niż zwykły obrazek. |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
offline StudioSwiatla_pl majster
|
|
| |
offline denikaa majster
|
Fototapeta z jakimś fajnym motywem, powinna sprawdzić się w każdym pomieszczeniu... wszystko zależy od dobrania fotki do charakteru wnętrza. |
|
co na ściany zamiast obrazów
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Samodzielne prowadzenie księgowości w e-commerce może być korzystne finansowo, ale wiąże się z ryzykiem popełnienia błędów. Wymaga to znajomości zasad podatkowy...
- Meble laboratoryjne Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Przechowywanie próbek biologicznych w temperaturach ultra-niskich wymaga specjalistycznych zamrażarek, które gwarantują stabilność warunków nawet przy -86˚C. Te...
- Książka Obiektu Budowlanego [Poradnik] Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Trudno znaleźć autora, który wzbudza tyle emocji, co Piotr Lucjusz. Jego ekscentryczne podejście do życia i pisania stało się jego znakiem rozpoznawczym. W jego...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 407 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 147 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...