cześć, mój problem polega na tym, że w salonie w niektórych miejscach zaczynają się jakby unosić panele. widać, że się poruszają przy chodzeniu i tak to wygląda jakby powietrze wypychało je do góry. Co mam z tym teraz zrobić? czy muszę zrywać całą podłogę? Powiedziano mi, że to wina wykonawcy, który je zakładał. Macie na o jakąś radę dla mnie?
Gość: Beryl praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline lukasz860910 kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline robertb fachowiec
|
|
| |
|
| |
|
Z całym szacunkiem - typowy przykład pracy "szybkiej,
taniej i solidnej ekipy". |
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
rozmawiałem z kuzynem który zakłada panele itp.mówił że miał przypadek że założyli panele na dużej sali i wokół zostawili 1,5 cm odstępu od ściany rano gdy przyszli panele się rozeszły i doszły do ścian i uniosły się...byli w szoku i musieli obcinać dookoła... najlepiej jak by ocenił twoja sytuacje dobry fachowca powie ci co i jak i doradzi ewentualnie poprawi.... |
| |
offline martika majster
|
|
| |
|
Zasada stara jak świat - nie masz pieniędzy - nie
remontuj. Chytry płaci 2x, co najczęściej przekłada się
na dodatkowe koszty i stratę czasu. |
| |
skontaktowałem się z gościem, który zlecił mi ekipę do tej pracy. I w sumie to nic nie dało, bo gościu się najpierw wypierał, że to nie wina wykonawcy tylko gruntu, że widać podłoga nie nadaje się pod panele. A jak zacząłem dociekać co ma jedno z drugim wspólnego to odłożył słuchawkę. i po kontakcie, nr jest niedostępny :cry: |
| |
offline lukasz860910 kierownik
|
|
|