co jest praktyczniejsze taborety czy krzesła

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

25 lipca 2018, 14:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja polecam taborety ze strony www.moonwood.me Bardzo ładne i praktyczne.
Taborety są mniejsze od krzeseł, tym samym zajmują mniej miejsca w kuchni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lipca 2018, 14:54

webcam teens webcam teens webcam teens webcam girl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2018, 08:27

Moim zdaniem krzesła są po prostu wygodniejsze. KIedys miałam u siebie dwa taborety i nikt na nich nie siadał

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2018, 21:27

Dużo w tym przypadku zależy od wystroju pomieszczenia. Niekiedy wręcz nie pasuje ustawić taboretów lub krzeseł w zależności od konfiguracji.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 kwietnia 2020, 06:59

Aktualnie mamy w domu

Hokery w kuchni przy ladzie ( zastanawialiśmy sie nad stołem w kuchni, jendnak mieliśmy dosc sporo miejsca i mogliśmy postawić wyspę - dzięki temu mamy dodatkowe pole robocze do przygotowywania potraw)

Jak również mamy duży stół w jadalni z krzesłami, przy którym spożywamy posiłki.

Jedno nie wyklucza drugiego jak widzicie, tak wiec dobrze jest się zastanowić nad tym i nad tym jeśli macie odpowiednio dużo miejsca.

Zobacz sobie na hokery tutaj
https://www.mebletkaniny.pl/hokery-cat-45

Ten post był edytowany przez fajo dnia: 30 kwietnia 2020, 07:16
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 maja 2020, 07:23

Ja zdecydowanie wolę krzesła. Uważam, że dużo wygodniej się na nich siedzi :) Jeśli planujecie zakup krzeseł to koniecznie zajrzyjcie sobie do sklepu internetowego Meble BiK: https://meble-bik.pl/pol_m_meble_krzesla-161. html .

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2020, 09:30

Ja wybrałabym krzesła :) Dokupiłabym też parę krzeseł składanych, by mieć dodatkowe miejsce do siedzenia w razie jakiś imprez rodzinnych:)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2020, 14:48

Jednak krzesła, dobrze jest mieć wygodne oparcie.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2021, 21:45

Skoro macie małą kuchnię i nie macie jadalni no to może po prostu połączcie salon z jadalnią? Jest to bardzo popularne rozwiązanie, szczególnie w małych mieszkaniach. W salonie spędzamy bardzo dużo czasu, a połączenie go z jadalnią jest bardzo dobrym pomysłem. Dzięki temu będziecie mieli miejsce, w którym będziecie mogli zjeść obiad z całą rodziną. A jeżeli chodzi o krzesła do salonu no to mogę polecić Wam te ze strony internetowej https://halomeble.pl/282-krzesla-do-salonu które sama zamawiałam i jestem z nich bardzo zadowolona. Pozdrawiam! :D

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2021, 14:46

Taborety nie do końca są wygodne. Nie mają przecież oparcia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kuchnia Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... Uwielbiam gotować i od jakiegoś czasu inwestuję w sprzęt, który normalnie widuje się w restauracjach – np. noże szefa kuchni, maszyna do frytek , stalowe garnki...
  • Montaż i serwis klimatyzacji - Bielsko Biała Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... w celu uzyskania wielu informacji o systemach klimatyzacji i pom ciepła dla mieszkan i domów www.dobraklima.com
  • Meble - jakie meble do salonu? Liczba postów: 703 Grupa: Wykańczamy... Postaw na polskiego producenta, który tworzy meble ponadczasowe, eleganckie, starannie zaprojektowane. Wysoka jakość. Takie meble posłużą Ci przez długie, długi...
  • Brama garażowa i napęd Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Oglądając różne oferty sklepów z akcesoriami ogrodzeniowymi, natrafiłam na sklep KUT-MET https://www.sklep.kut-met.pl/, który oferuje między innymi zawiasy do b...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19743 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 134

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >