Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸
offline Domartstyl_eu kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline misiek033 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: basia.k praktykant |
zdjęcia, zwłaszcza te robione samemu, to też fajna dekoracja. Albo zegar odpowiednio dobrany do wnętrza pięknie zdobi ścianę. Ciekawe zegary znajdziesz w adler-zegary.pl, mają spory wybór i przystępne ceny, wiem bo ostatnio u nich kupowałam. |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
offline oleska23 kierownik
|
No zdecydowanie fototapety, popatrz tutaj http://www.dekorolka.pl/eleganckie-tapety-do- salonu/102-168 masz tu przeogromny wybór wzorów na ściany, wachlarz tematyk jest ogromny. |
| |
Reklamy Google | |
offline Kamieniarstwo kierownik
|
|
| |
offline lewis majster
|
No tak, jeśli komuś jest pusto na ścianach to faktycznie tapety ścienne z jakimiś fajnymi wzorami, lub fototapety załatwią sprawę. Chociaż tak naprawdę to zawsze trudno jest doradzać bez innych informacji o danym pomieszczeniu, jak jest urządzone itd. Ale faktycznie takie fototapety powinny załatwić sprawę, ewentualnie wspomniane już naklejki czy plakaty - oczywiście te dobre jakościowo by rozdzielczość była możliwie najwyższa. Te rzeczy to są w linku co podałem, tam zamawiałem plakat/naklejkę dla bratanka do jego pokoju z motywem z gry wojennej i naprawdę fajnie się to prezentuje. |
Ten post był edytowany przez lewis dnia: 4 lipca 2016, 11:55 | |
| |
offline MegaDesign praktykant
|
Alternatywą dla obrazów bądź też fototapet mogą być panele 3D MDF krakowskiej firmy LUXUM. Dzięki nim możemy uzyskać naprawdę fajny i niepowtarzany wygląd, a ściana stanie się ozdobą pomieszczenia. Polecam :) -> www.luxum.pl |
| |
offline ceglany inżynier
|
|
| |
offline Domartstyl_eu kierownik
|
|
|
Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸