witam serdecznie wszystkich,
powiedzcie mi co sądzicie o przydomowych oczyszczalniach
ścieków? jakie warunki trzeba spełnić, żeby można
było ją zrobić i czy wogóle to się opłaca. Może
lepiej pozostać tylko przy szambie? jakie jest wasze
zdanie, co byście mi poradzili w tym temacie?
Gość: MarcinJ praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline miki25 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: zainteresowany praktykant |
|
| |
offline elena75 praktykant
|
Witam |
| |
offline Bakuarzan praktykant
|
Inwestycja zraca się bardzo szybko, gdyż w okresach suszy nie musisz używać wody z sieci np. do podlewania trawnika lub grządek na ogódku jeśli takowy posiadasz. Nawet jak wszędzie wokół wszystko będzie schło to ty będziesz miał zieloną trawkę i to prawie za darmo. Na pewno zauważysz różnicę w opłatach za wodę. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: sail praktykant |
|
| |
offline Kazik_BOB doświadczony
|
Myślę, że przydomowa oczyszczalnia ścieków to bardzo dobry pomysł. Bardziej ekonomicznie na przyszłość i lepiej dla środowiska. Choć z tego co się orientuje teraz nawet są produkowane szamba ekologiczne. Znam fajną firmę, która zajmuje się właśnie takimi zleceniami, co prawda ja akurat zamawiałem oczko (z którego jestem w 100% zadowolony), ale przeglądając ofertę widziałem właśnie, że mają także przydomowe oczyszczalnie ścieków, szamba itp. Rzadko można spotkać profesjonalną firmę, zwykle wszystkie odwalają fuszerki. Tutaj jednak mogę Wam zagwarantować, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. A mówię o firmie NARO. Pewnie część osób tutaj ją zna, bo to profesjonalna i dość rozpoznawalna firma na rynku. No i słynie z ekologicznego podejścia. A to ostatnio jest jak najbardziej na modzie. Firma ma też stronę internetową, więc możecie się zapoznać z dokładniejszymi informacjami nie wychodząc. Tutaj macie adres: szamba-baseny.com.pl |
| |
offline MORDIMER inżynier
|
Orientacyjne wyliczenie dla 4domowników: |
| |
offline AgregatyElem majster
|
|
| |
offline Agatella praktykant
|
Ja również mogę potwierdzić, że to dobre rozwiązanie. Oczywiście na początek wydasz większą sumę, ale potem nie martwisz się o opróżnianie, nic Ci nie śmierdzi mówiąc wprost i przede wszystkim jest to ekologiczne rozwiązanie, a zważywszy na galopującą degradację naszego środowiska, warto wziąć to pod uwagę! |
|