offline Aneczka doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline connie kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Massi_pl majster
|
|
| |
offline Kicior doświadczony
|
Jeżeli sieć kanalizacyjna przebiega w pobliżu działki, inwestor ma obowiązek przyłączenia domu do niej, chyba że wybudował oczyszczalnię ścieków przed powstaniem kanalizacji. Na obszarach bez kanalizacji możliwość budowy oczyszczalni ścieków zależy od ustaleń miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego, a gdy takiego planu nie ma, od lokalnych przepisów z zakresu bezpieczeństwa i ochrony środowiska. Do kosztów zakupu i montażu oczyszczalni należy doliczyć koszt wykonania dokumentacji projektowej i koszty wykonanych w uprawnionym laboratorium specjalistycznych badań. |
| |
offline 1lazienka_pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
| |
offline rysiek33 praktykant
|
Witam. |
| |
offline kobieta pracująca doświadczony
|
Szambo zawsze będzie musiało być nieszzcelne, chyba że
będzie się go wywoziło co tydzień, a wiadomo ze to
nierealne. |
| |
Gość: Bokeno praktykant |
Witam! |
| |
offline charlotte160 kierownik
|
Też chętnie dowiem się jak załatwić dofinansowanie na oczyszczalnie i gdzie udać się po pozwolenie. Ja mam zamiar kupić drenażową oczyszczalnie z http://www.e-sklepoczyszczalnie.pl/ dla 6 osób. U Nas nie ma kanalizacji i nic nie zapowiada że kiedykolwiek będzie a szamba nie chcemy |
|
co sądzicie o przydomowej oczyszczalni ścieków?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
- Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
- Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...