offline ![]() niekumata inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Vincent_Vega fachowiec
![]() ![]() |
Kasiunia, polecić mogę, bo lakierowałem w domu rodziców niecały rok temu, zadowoleni są, lakier nie sciera się i nie odpryskuje. NIEKUMATA nie wierz w zdjęcia, tamta podłoga jest zapewne podrasowana trochę komputerowo, ale na temat polerowania to się nie wypowiem, nie mam o tym zielonego pojęcia;D |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kasiunia 2011 inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() emax kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Rubiku majster
![]() ![]() |
No nie emax Ty to jak coś strzelisz... :D Vincent widzę, że Flugger bardzo Ci przypadł do gustu, ale to dobrze że jest taki sprawdzony pod każda postacią :D Co do podłogi to na pewno jest podrasowana komputerowo, Borynka, święta racja, doskonale pamiętam czasy linoleum :D |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Bob Budowniczy inżynier
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() fortitudo moderator
![]() ![]() |
|
| |
![]() Gość: Error praktykant |
|
|
co to za podłoga
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- żaluzje Liczba postów: 14 Grupa: Wykańczamy... Odpowiednio dobrane osłony okienne mogą całkowicie odmienić wnętrze, poprawiając komfort i estetykę pomieszczeń. W ofercie Formelana znajdziesz szeroki wybór ro...
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 14 Grupa: Wykańczamy... Niekiedy windykacja to jedyne rozwiązanie, by odzyskać swoje pieniądze. Polecam do tego szczególnie firmę ICG-Group, która pozwala na bezproblemowe odzyskanie s...
- Świece zapachowe Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Coraz więcej osób zwraca uwagę na jakość produktów, którymi otacza się na co dzień. Świeczki zapachowe wykonane z naturalnych składników, takich jak wosk sojowy...
- Jaki laptop kupić? Liczba postów: 163 Grupa: Wykańczamy... Nowa wersja pakietu biurowego została zaprojektowana z myślą o jeszcze lepszej wydajności i komforcie użytkowania. Microsoft Office 2024 to zestaw narzędzi, któ...
- Kuchnia Liczba postów: 46 Grupa: Wykańczamy... Rozglądają się za wyborem odpowiednich baterii, czy kranów kuchennych to polecam zerknąć sobie do oferty Sotbe https://sklep.sotbe.com/baterie-kuchenne u któryc...