(strona 1)">

co zamiast drogich płyt budowlanych "wedi"

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

11 kwietnia 2007, 13:57

Zgadzam sie: good 0 bad

muszę zbudować półkę pod umywalkę i obłożyć ją mozaiką
[URL=www.fotosik.pl][/URL]
najlepiej pasowała by mi płyta "wedi"
[url]www.wedi.pl
niestety cena za arkusz o gr 80mm w wysokości 370zł zwaliła mnie z nóg
może są podobne tańsze zamienniki jeżeli nie to poradzcie jak zrobić taką półkę
" alt="" />

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 kwietnia 2007, 15:04

podejrzewam że z zielonch płyt gips-karton takie cudo też można wyczarować :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google
Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2008, 02:11

Basfa nie polecam bo są niewiele tansze a nie daja tej gwarancji co wedi, kupowalem i te i te plyty i ostatnio tylko na wedi pracuje- fakt ze cena nie jest niska ale mozliwosci są nieograniczone- nie powiem zebym gk nie stosowal ale tam gdzie gk sobie nie radzi zawsze biore wedi- inne metody sa dla mnie zbyt czasochlonne i nie daja gwarancji

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2008, 10:56

jezeli wedi za drogie to jedynym rozwiazaniem jest plyta gipsowa zielona, ale to duzo roboty ... jezeli chcesz miec na prawde ladnie i solidnie, to moze warto zainwestowac ciut wiecej kasy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 października 2011, 18:32

Jeśli jeszcze mogę coś doradzić , to ostatnio remontowałem łazienki w naszym pensjonacie i znalazłem identyczne płyty jak WEDI za cenę bardziej przystępną. Mają to samo zastosowanie i właściwości jakościowe.Płyty nazywają się EuroMat - firma Euklides.

Bartek

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• wanna czy prysznic Liczba postów: 80 Grupa: Wykańczamy... Szukając pasującej baterii wannowej to sprawdź ofertę Sotbe https://sklep.sotbe.com/pl/c/BATERIE-WAN NOWE-Z-OBROTOWYM-PRZELACZNIKIEM/84, gdzie znajdziesz sporo w...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 187 Grupa: Wykańczamy... Zakup parapetu wewnętrznego powinien być dobrze przemyślany, dlatego warto zwrócić się do renomowanego dostawcy. Pomyślcie sobie też, czy np. nie zamówić parape...
  • Malowanie dachu Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... If you're thinking about refreshing your roof, choosing the right roofing works, including painting and maintenance, can make a significant difference. Just lik...
  • jaka szafa? Liczba postów: 54 Grupa: Wykańczamy... Jeśli marzysz o idealnej organizacji przestrzeni w swoim domu, sprawdź ofertę szaf i garderób na wymiar wykonanych przez Megan Design https://megandesign.pl/rea...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 173

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >