czy drzwi harmonijkowe szybko się psują?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

1 lutego 2018, 14:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy drzwi przesuwne można zamknąć na zamek? Żeby dzieci nie wchodziły do pomieszczenia?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lutego 2018, 09:46

Mnie jednak zdecydowanie bardzo podobają się tradycyjne skrzydła drzwiowe, takie jak chociażby te, dostępne w ofercie Windoor http://www.windoor.pl/ .
Przede wszystkim bowiem produkty tej firmy są ładnie wykonane, a ponadto w tej klasie na pewno nie znajdziemy drzwi w lepszej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lutego 2018, 11:51

drzwi przesuwne to o wiele lepszy wybór

http://www.lizurej.pl/drzwi-zewnetrzne/

Ten post był edytowany przez drewbud dnia: 5 lutego 2018, 11:52
Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2018, 17:03

Użytkownik Gość: Merlin2 napisał: Czy drzwi przesuwne można zamknąć na zamek? Żeby dzieci
nie wchodziły do pomieszczenia?

Można. Jest dopłata w 99% firm. To nazywa się zamek hakowy. Masz tam też normalny klucz abyś mógł zamknąć drzwi w taki sposób aby nikt na pewno Ci nie przeszkadzał.
Podrzucę Ci tą firmę co ostatnio aby nie mieszać systemów:
http://erkado.pl/?ch_przesuwne=akcesoria

Zauważ, że w tym zamku masz klucz tak jak pisałem wyżej. Przy drzwiach dwuskrzydłowych też jest taka opcja aby je zamknąć. Bo albo ten hak z zamka wchodzi w gniazdo w ościeżnicy, albo wchodzi w gniazdo w drugim skrzydle. Tak czy inaczej drzwi będą zamknięte na klucz.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2018, 03:29

1 May 2017 The boy attempts to cure his brother's illness in a creative way. Watch online: When the Leaves Fall from Reel NW. On demand, streaming 3 Apr 2014 ABC's period dramaAstronaut Wives Clubis getting bumped to midseason, but ABC is delaying it until midway through the 2014-2015 season.
http://watchtvonline.io/episode/ranczo-episode-s8-e7-release -stream-synopsis/ - additional info
The Internet Ruined My Life Season 1 Episode 6 - (3 Links). vidzi.tv Open video thevideo.me Open video flashx.tv Open video Submit links. Report error. America's Test Kitchen. French Pork Chops and Bisque. New Orleans Cooking With Kevin Belton. Wash Day. Nick Stellino: Storyteller in the Kitchen. The Heart

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 marca 2018, 09:25

Zapomniałem dopisać, że w sumie masz różne opcje z tym zamkiem hakowym. Możesz mieć w zasadzie 2 wykończenia widoczne po zamknięciu drzwi. Albo będzie to pochwyt owalny:

Źródło: erkado.pl

albo możesz zastosować pochwyt okrągły jak tu:

Sam zamek nie zmienia się. Jest to tylko wykończenie, a pochwyt zastępuje tu klamkę za którą ciągniesz drzwi.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 326

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >