Stron: 12 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸
offline Kamrys doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ijnjn praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: trtrgef praktykant |
|
| |
offline mazgaj kierownik
|
Jeśli nie jest szkodliwa to czemu niektórzy narzekają na polipy w gardle? Na szczęście nie miałem nigdy "przyjemności" pracowania w klimatyzowanym biurze. Wolę jednak smażyć się w gorącym powietrzu ;) Nie wyobrażam sobie mieć klimy w domu. Oczywiście macie rację - przede wszystkim ważne jest regularne czyszczenie i serwisowanie. Tak jak z klimą w samochodzie. |
| |
offline andreasss0011 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Krisu praktykant |
Nie przeżywa się aż takiego szoku termicznego jeżeli ustawi się klimatyzację na optymalną temperaturę. Kiedyś w biurze nie mieliśmy klimatyzacji i nie dało się wytrzymać np w lato. Dopiero pod koniec zeszłego roku szef zdecydował się na zamontowanie klimatyzatora, zlecił to www.firmaszalek.pl z Łodzi. Teraz nawet czasami się nią dogrzewamy jak jest za zimno w pomieszczeniu. |
| |
offline boryma praktykant
|
|
| |
Gość: Moofie praktykant |
Zdecydowanie serwis klimatyzacji raz na rok to podstawa. Trzeba też z nią uważać, wszystko zależy od lokalizacji, bo jeśli będzie zbyt blisko pracowników, możecie mieć epidemie katarów i dyskusje o dobrych leki na przeziębienie a nie efektywną pracę, także wszystko z umiarem... |
| |
Gość: zofia345 praktykant |
|
| |
Gość: krzesimir098 praktykant |
wedlug mnie jak klimatyzacja to tylko od http://kaisai.pl/ . Mamy juz klimatyzacje ich od ponad 2 lat i dziala bez zarzutu. jedyne co musimy robic to raz na jakis czas ja przeczyscic. polecam. |
|
Stron: 12 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸