Niestety mieszkam z osobą paląca i jak to zazwyczaj bywa - dla osoby niepalącej smród dymu jest nie do wytrzymania. Ostatnio wpadłam na artykuł dotyczący oczyszczaczów powietrza z filtrem HEPA. Czy ktoś z Was posiada takie urządzenie? Czy jest ono skuteczne? Ile kosztuje? Czy jest drogie w utrzymaniu? Prosiłabym o odpowiedź.
Gość: monique praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline white majster
|
Ja też mieszkam z osobami palącymi i niestety dym jest dość uciążliwy. Co do tego odświeżacza powietrza, z filtrem HEPA niewiele mogę powiedzieć, bo nie miałam z nim do czynienia. Ale za to mogę powiedzieć, że zwykłe odświeżacze też sobie w jakiś sposób dają radę. Na pewno w jakiś sposób maskują paskudny zapach papierosów. |
| |
Reklamy Google | |
offline Karrot doświadczony
|
Ale co to są za odświeżacze? Jakieś odwiewy? Czy po prostu zapachowe cuda? Bo jeśli tak, bo to ja żeby zneutralizować zapach używam parownika, pod którym zapala się świecę i na który się kładzie ceramiczną miseczkę z olejkiem zapachowym, dzięki czemu pachnie w całym domu. Albo kadzideł. |
| |
offline malutka doświadczony
|
|
| |
Gość: Jimbo praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline HityCenowe24_pl doświadczony
|
|
| |
Gość: werunka praktykant |
zgadzam się z przedmówcami i używanie oczyszczacza niesie ze sobą tylko same plusy, ja sama posiadam taki: http://www.matymasujace.net/nawilzacze-i-oczy szczacze-powietrza/103-oczyszczacz-powietrza-ar-10-003126204 8530.html mam syna z astmą i wiem co to znaczy brak świeżego powietrza... mój oczyszczacz znakomicie pełni swoją funkcję i małemu komfort życia uległ poprawie |
| |
offline 24bud_pl doświadczony
|
|
| |
offline Mario doświadczony
|
|
| |
offline Emma praktykant
|
|