offline ![]() MariuszJab inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Londa93 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() haliska3 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() Sulb89 praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: Wester praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Wester praktykant |
|
| |
offline ![]() Ben123 praktykant
![]() |
Takie rolety to same zalety, według mnie. Izolują, eliminują szkodliwe działanie promieniowania UV, od którego wszystko w domu blaknie i płowieje, umożliwiają kontrolę nasłonecznienia, co jest przydatne szczególnie w letnie poranki... Także chronią przed nagrzewaniem się domu przez cały dzień. Manualne rolety wymagają troszkę czasu, ale automatyczne? Kosztują więcej, ale to wydatek opłacalny jak najbardziej. Może po czasie staną się nieco awaryjne, ale od tego jest serwis. U nas na razie takich awarii nie odnotowaliśmy:-) |
| |
offline ![]() kazia7474 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() ottenjeden fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() dekar praktykant
![]() |
|
|
czy warto zamontować automatyczne rolety?
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- napęd BENINCA BOB Liczba postów: 53 Grupa: Inteligentn... oj lubicie przepłacać. czasami warto poszukać głębiej i znaleźć dobry napęd w dobrej cenie.
- Jaki odkurzacz centralny możecie polecić? Liczba postów: 55 Grupa: Inteligentn... Hej wszystkim! Chcę podzielić się moim ostatnim odkryciem w zagadnieniu domowych udogodnień. Jeśli myślicie o poprawie jakości powietrza w domu albo marzycie o....
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 18 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...
- Wideodomofon Liczba postów: 4 Grupa: Inteligentn... Pracowity tydzień :)
- Jakie rodzaje klimatyzatorów preferujecie Liczba postów: 3 Grupa: Inteligentn... Czy są jakieś szczególne wymagania dotyczące instalacji klimatyzatorów w biurach? geometry dash breeze