czy można samemu zrobić saunę?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

5 października 2013, 13:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecałbym siegnąc po profesjonalny projekt http://meadowgroup.pl/design/projekt-funkcjonalny#
Wiadomo ze jesli ma to być np. salon SPA to już w tym przypadku koniecznie trzeba zaufać profesjonalistom.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 października 2013, 22:57

To jest rzeczywiscie bardzo profesjonalna firma. Z tego co wiem to MG jest to firma zajmująca się wyposażeniem stref SPA i Wellness, zarówno domowych jak i hotelowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2013, 13:28

A jak oni stoja z cenami ?
Jak to wszystko sie w ogóle odbywa ?

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2013, 10:08

Jak najbardziej można samemu wykonać saunę,nic nie stoi na przeszkodzie,jednak musisz mieć w tym celu przede wszystkim odpowiednie pomieszczenie jak i akcesoria wyposażeniowe,a wszystko czego potrzebujesz znajdziesz na www.Massi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2013, 10:08

Na prawdziwy relaks i komfort w saunie możesz liczyć tylko wtedy, gdy dobrze zaplanujesz jej budowę.
Podsyłam linki, które z pewnością Ci się przydadzą
http://muratordom.pl/lazienka/sauny-i-laznie-parowe/sauna-w- domu-sauna-laznia-parowa-roznice,51_11343.html
http://muratordom.pl/lazienka/sauny-i-laznie-parowe/piec-do- sauny-generator-pary,51_11341.html
http://muratordom.pl/lazienka/sauny-i-laznie-parowe/sauna-la znia-parowa-w-domu,51_11344.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2013, 22:44

Kama, zerknij sobie na ich stronę, wyslij zapytanie i na pewno uzyskasz odpowiedz w pełni satysfakcjonującą. To wszystko zależy od projektu.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2013, 17:06

Powiem Wam ze juz dawno myslalam o poszerzeniu swojej oferty w salonie kosmetycznym o jakiś dobry gabinet masażu, nawet SPA. Tylko szukalam dobrej firmy. Ale wiem juz teraz w razie czego gdzie pytać .

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2013, 22:06

i ja zastawiam się nad zrobieniem sauny, ale w oddzielnym budynku przy domu

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2014, 15:36

robienie sauny na własną rękę jest nieefektywne i zbyt kosztowne, lepiej wynająć fachowców. Oczywiście jest możliwe posiadanie sauny w domu, jak Finowie. Gdy mieszkałam w Turku, w Finlandii, mieliśmy małą saunę, bardzo fajna sprawa, jednak w Polsce, hmmm, nie jest to zbyt popularne...

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2014, 21:20

Prawda jest taka, że żyją wśród nas majsterkowicze, dla których wykonanie czegoś przy domu własnymi "ręcyma" to mega powód do dumy. I często mają rację. Wymyślić, zaprojektować grilo-wędzarnię, zbudować saunę - to są wyzwania, dzięki którym odpoczywa na przykład mój mąż. Korzysta z zakupów na allegro, w sklepach budowlanych, tartaku i sklepów z chemią budowlaną i do drewna, robi długo, ale dokładnie, a gdy zrobi, to ma satysfakcję większą, niżby mu przyjechała ekipa i 10 takich za darmo postawiła.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19710 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 142

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >