Użytkownik kobik napisał: Też mi się zdaje, że lepiej iść do
hipermarketu i
kupić ;P a poważnie mówiąc, to faktycznie nie
zabierałbym się tak sam do tego. Sauna potrzebuje
pewnie
trochę prądu lub jakiejś innej energii, więc może
być
później niebezpiecznie.
Mam takie samo zdanie, po co się samemu męczyć, jeśli
można kupić dobrą saunę w http://igan.pl i ta firma
zajmie się montażem i wyposażeniem, więc nie będzie
takiej możliwości, żeby konstrukcja była brzydka, czy
żeby coś nie funkcjonowało tak, jak trzeba.
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
offline artraffic praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline luca24 inżynier
|
Ja akurat zamawiałem saunę combi poprzez sklep online ze strony www.infraline.pl. Oni mnie przekonali jakością. Mają tu rzeczy z wysokogatunkowych komponentów, z najlepszego drewna – jodła kanadyjska, świerk skandynawski itd. Jednak w przypadku sauny to nie chciałem iść w stronę taniochy, zwłaszcza, że chodziło o saunę do ośrodka wypoczynkowego, w którym jest też centrum konferencyjne, tak więc wielu wymagających gości. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Przemekwaw praktykant |
Witam serdecznie! |
| |
offline poldsi inżynier
|
|
| |
offline mazgaj kierownik
|
Jeśli ktoś chce mieć saunę niskim kosztem najłatwiej będzie zrobić saunę rzymską (parową) ponieważ można samemu przygotować całe wnętrze (mury, ławy, izolację, ceramikę) a fachowcom zlecić jedynie wykonanie instalacji elektrycznej, parowej itp. Poczytajcie sobie o tym rozwiązaniu: http://www.igan.pl/sauny-rzymskie.html |
| |
Reklamy Google | |
offline MajsterKlepka45 doświadczony
|
|
| |
offline Victori_pl fachowiec
|
Jasne że karnet wyjdzie taniej,nie tyle na siłownie ile na basen gdzie przecież również możesz korzystać z sauny,prawda? Jeżeli chodzi o tą domową to nigdy nie wykonamy jej niskim kosztem,zawsze potrzeba nakładów aby to miało ręce i nogi. Same płytki czy mozaikę wraz z elementami wyposażenia znajdziecie u nas na www.Victori.pl |
| |
Gość: ola888 praktykant |
|
| |
Gość: adelajda praktykant |
Wydaje mi sie, ze nie opłaca sie samemu robić, ja wolałabym wynająć profesjonalną firmę, któa specjalizuje się w budowie saun fińskich i wtedy bym miała pewność, ze wszytsko kest zrobione z zachowaniem odpowiedniej procedury i norm. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
|
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸