No właśnie, mi tez wydaje się, że można, ale po co. Jeśli chce się mieć już taki sprzęt jak sauna to chyba warto zadbać o to, żeby wszystko było zrobione dobrze od a d zet. A to gwarantuje tylko dobra firma z doświadczeniem. Ze swoich pozytywnych doświadczeń z tym związanych mogę po-lecić firmę http://sauna.net.pl/ Przygotowali i założyli świetną saunę w moim domu.
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
Gość: Bronek53 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline zuzkaa doświadczony
|
|
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
Na forum przewijały się już podobne tematy dotyczące
samodzielnej aranżacji czy wykonania sauny od
podstaw,wymaga to co prawda doświadczenia,ale jeżeli tylko
dysponujemy odpowiednim miejscem oraz sprawną
wentylacją,to krok po kroku możemy sobie z tym
poradzić. |
| |
Gość: jurek323 praktykant |
Można zrobić samemu, ale lepiej jest to zlecić profesjonalnej firmie, która sie tym zajmie. Ma doświadczenie i dzieki temu masz pewność, że wszystko jest sprawne i tak jak trzeba. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: MichalKrz praktykant |
Samemu można kupić poszczególne elementy, można też zamówić eg swojego projektu, ja chciałem sam robić, ale w końcu cenowo stwierdziliśmy, że mamy budżet i daliśmy firmie żeby zrobiła AMS Sauna. Z powstałej sauny jesteśmy bardzo zadowoleni, jest to niexla atrakcja dla gości jak ktoś do nas wpada, sam korzystam raz w tyg i czuje sie super. |
| |
Gość: RoBi678 praktykant |
Jeśli chcecie budować saunę to radzę przyjrzeć się ofercie firmy www.ecowoodpolska.pl/, to bardzo dobry dostawca drewna skandynawskiego. Sam zaopatrywałem się tutaj w łaty klejone i deski podłogowe. Drewno naprawdę jest wysokiej jakości, a skład nieźle wyposażony. |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez Kamilameble.pl dnia: 24 maja 2017, 07:12 | |
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
offline klaussspol doświadczony
|
Wydaje mi się, że zrobić samemu saune mógłby to być lekki problem, ale przecież są firmy które się tym zajmują i mogą wam zrobić na przykład taka saunę http://balia-drewniana.pl/galeria/sauna/sauna -owalna-z-bala-60-mm/ . Wydaje mi się, że do domowego użytku będzie ona w zupełności wystarczająca. |
|
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸