Gość: marna praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ona praktykant |
No wiesz, to zależy głównie od tego jak duży masz ten swój ogród. Jeżeli twój ogród ma gabaryty pola uprawnego to się zakup ten będzie opłacalny, jednakże musisz pamiętać, że częste uprawy, szczególnie jeśli są wykonywane glebogryzarką, powodują degradację gleby. Także urządzenie to faktycznie znacznie może ułatwić nam pracę ale i przyczynić się do zniszczenia ziemi. Warto rozważyć co jest dla ciebie najważniejsze i co masz w ogóle w ogrodzie - jeżeli uprawiasz warzywa, drzewka owocowe to wiadomo że gleba powinna być lepszej jakości niż przy kwiatach. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: sunskine praktykant |
|
| |
offline Jerzy77 praktykant
|
Ja nie miałem z nią problemu, owszem najlepiej mieć pod taki sprzęt trochę większy "ogródek":) o tej glebogryzarce mowa. POLECAM |
| |
offline KosiarkiAllegro doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline MORDIMER inżynier
|
Jeżeli ten sprzęt będzie w pełni użytkowany to można
zainwestować. Przy małym ogródku, nie warto -szkoda
pieniędzy. |
| |
Gość: irek praktykant |
|
| |
Gość: ratownik praktykant |
Witam, mam spore doświadczenie w tej dziedzinie, pracuje w serwisie między innym takich urządzeń, nie będę promował konkretnych mark, ale moim zdaniem podstawą jest odpowiednia wiedza przed zakupem odpowiedniej glebogryzarki. W linku masz jej rodzaje, i opis itd. Myślę że od tego powinieneś zacząć. Powodzenia. |
| |
offline perrin22 majster
|
Dokładnie glebogryzarka bardzo przydaje się do trawników, ale też stosuje się je w rolnictwie. Części do glebogryzarki można też zamówić w sklepie Hurtownia Rolnicza - tutaj cały katalog części - http://hurtowniarolnicza.pl/czesci-do-maszyn/ glebogryzarka/. Są tam pierścienie, czy nożyki. |
| |
Gość: Grzechu BUD praktykant |
Hurtownia Części - warto zaglądnąć o ile znajduje się w twojej okolicy, ceny są lepsze niż u producenta (ale nie wiem dlaczego tak?). |
|
czy warto kupić glebogryzarkę?
«
Powrót do grupy: Pielęgnacja ogrodu
Ostatnio na forum
- Jakie drzewa owocowe? Liczba postów: 75 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie Wy najczęściej szukacie informacji na interesujące Was tematy? Przeglądałem różne portale informacyjne i natrafiłem na bardzo interesujący artykuł na tema...
- Jak dbać o swój ogród? Liczba postów: 455 Grupa: Pielęgnacja... Szukając dobrej hurtowni, gdzie będziecie mogli kupić wyposażenie ogrodowe typu sekatory, piły, nożyce do trawy, ale również sprzętu jak kosiarki, podkaszarki,....
- Części do systemów nawodnienia Liczba postów: 4 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie kupujecie na swoje uprawy części do systemów nawadniających, jak coś trzeba naprawić? Macie jakichś sprawdzonych dostawców, których ewentualnie możecie po...
- Prace ogrodowe Liczba postów: 41 Grupa: Pielęgnacja... Jeśli szukasz firmy od której będziesz mógł zamówić tablice informacyjne zajrzyj tutaj https://konarch.pl/kategoria/tablice-inf ormacyjne/ Według mnie ta oferta....
- Jaka kosiarka do trawy? Liczba postów: 112 Grupa: Pielęgnacja... Zdecydowanie przyda się dobrej jakości narzędzia, elektronarzędzia oraz osprzęt do realizacji prac ogrodowych. Na pewno warto będzie sprawdzić ofertę hurtowni C...