offline ![]() MariuszJab inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Londa93 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() haliska3 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() Sulb89 praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: Wester praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Wester praktykant |
|
| |
offline ![]() Ben123 praktykant
![]() |
Takie rolety to same zalety, według mnie. Izolują, eliminują szkodliwe działanie promieniowania UV, od którego wszystko w domu blaknie i płowieje, umożliwiają kontrolę nasłonecznienia, co jest przydatne szczególnie w letnie poranki... Także chronią przed nagrzewaniem się domu przez cały dzień. Manualne rolety wymagają troszkę czasu, ale automatyczne? Kosztują więcej, ale to wydatek opłacalny jak najbardziej. Może po czasie staną się nieco awaryjne, ale od tego jest serwis. U nas na razie takich awarii nie odnotowaliśmy:-) |
| |
offline ![]() kazia7474 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() ottenjeden fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() dekar praktykant
![]() |
|
|
czy warto zamontować automatyczne rolety?
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Szukam specjalistów od kompensacji mocy biernej Liczba postów: 2 Grupa: Inteligentn... Szukam specjalistów od kompensacji mocy biernej – ktoś może polecić firmę, która pomogła Wam w doborze odpowiednich rozwiązań?
- Ogrzewanie a pompa ciepła Liczba postów: 53 Grupa: Inteligentn... Pompy ciepła stają się coraz popularniejsze, bo pozwalają uniezależnić się od drożejących paliw kopalnych. Aiwa oferuje modele z ekologicznych czynników chłodni...
- Co myślicie? Liczba postów: 8 Grupa: Inteligentn... @Drift Boss Nie jestem pewien, ale słyszałem, że ostatnio staje się to coraz mniej opłacalne.
- Wideodomofon Liczba postów: 5 Grupa: Inteligentn... Użytkownik TomNow napisał: Cześć Stickman Hook wszystkim, co tam słychać? U mnie wszystko w porządku, a u Ciebie?
- Monitoring Liczba postów: 158 Grupa: Inteligentn... Jeśli ktoś szuka niezawodnych rozwiązań z zakresu alarmów i montaż monitoringu , polecam firmę EL-COM. Oferują szeroki wachlarz systemów alarmowych, które można...