Mam pytanie.
Mam do oczyszczenia 10 ton zboża do siewu. Nie wiem czym
skutecznie oczyścić materiał z wszelkich zanieczyszczeń.
Co myślicie oczyszczalni do
zboża?
Czy ktoś z Was korzysta z tej maszyny?
Czy ona się nadaje do czyszczenia zboża do siewu?
Czym Wy oczyszczacie swoje zboże przed siewem?
offline bibi2 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Rejsiuk praktykant |
Bardzo dobre rozwiązanie, czyszczalnie do zboża bardzo odciążają i oszczędzają dużo roboty, którą musiałby robić człowiek. kiedyś tak dobrze nie było... |
| |
Reklamy Google | |
offline martakurek0 majster
|
A ja mam pytanie odnośnie worków na zboże. Czy możecie mi polecić jakieś naprawdę solidne? Szukam czegoś naprawdę dobrego, co naprawdę dobrze się zachowuje. Moje zeszłoroczne worki totalnie się sprawdziły i ktoś mi te polecł. Może macie jakieś zdanie na ich temat? |
| |
offline Krystian1980Pl fachowiec
|
Możesz sprawdzić także ofertę firmy www.zuptor.pl . Posiadają w asortymencie wysokiej jakości mieszalniki pasz. Gwarantują sprawne oraz bezawaryjne działanie. |
| |
offline Dawido82 fachowiec
|
Myślę, że możesz sprawdzić również ofertę firmy www.silos.com.pl. Zajmują się produkcją i sprzedażą silosów zbożowych mogących pomieścić od 12 do ponad 65 ton zboża. Gwarantują pomoc podczas wyboru produktów oraz atrakcyjne ceny. Na pewno będą w stanie Ci pomóc. |
| |
Reklamy Google | |
offline Zmigi inżynier
|
Magazyny na zboże czy różnego rodzaju hale rolnicze oferuje też ten producent hal stalowych. Więcej informacji na temat takich konstrukcji stalowych znajdziesz na ich stronie. |
|