proponuję przed zakupem dachówki sprawdzić opinie na jej temat, sprawdzić bardzo ważny element taki jak temperatura wypieku , bo te wypiekane w wyższych temperaturach mają dużą twardość , co nie zawsze się podoba wykonawcom ( ci dobrzy wiedzą że świadczy to o wysokiej jakości ceramiki) bo nastręcza dużo kłopotu przy wierceniu otworów i jej cięciu a jest to nieuniknione; polecam dachówki sprawdzonej firmy Nelskamp-Nibra, jestem z niej bardzo zadowolony
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸
Gość: wiesław zalewski praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Ostatnio wyszła spora afera producenta dachówek na C, gdzie klient otrzymał dachówki najgorszej jakości powykrzywiane jakby odrzuty i nie chcieli mu zwrócić kosztów zakupu. Dlatego warto ufać tylko tym najlepszym. Ja osobiście z Braas nie miałem żadnego problemu, bo dekarz nie kazał dokupować dodatkowo kolejnych dachówek, a kilka jeszcze mam na wszelki wypadek uszkodzenia. |
| |
Reklamy Google | |
offline e-rzecznik Knauf Therm fachowiec
|
Na etapie budowy dachu, należy zwrócić uwagę na
prawidłowe wykonanie połaczenia izolacji pionowej ścian z
izolacją dachu.Najważniejsze zasady przy wykonywaniu
takich prac to: |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Bardzo fajne porady, ale jednak to powinni wiedzieć firmy które się tym zajmują. My musimy jednak tego dopilnować również. W przypadku wyboru pokrycia dachowego również najlepiej doradzić się certyfikowanych dekarzy np. z Braas jaka najlepsza opcja będzie w naszym przypadku |
| |
offline Czarny inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: miettio82 praktykant |
a ja słyszalem niedawno o dośc nietypowym rozwiązaniu jak zielony dach. Spotkaliście się z czymś takim już? Mam na myśli to http://www.xeroflor.pl/zielone-dachy.php . |
| |
Gość: karrma2 praktykant |
tutaj macie ogromny wybór dachów http://panoramadachow.pl/ :) warto sobie przejrzeć i porównac oferty na tej stronce. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Darek88 majster
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
Oczywiście, że najlepszą opcją będzie zdać się na firmę która posiada niezbędne doświadczenia w kwestii pokryć dachowych, na DachyZulawy.pl zawsze możecie liczyć na naszą fachową pomoc i porady, to samo dotyczy równiaż wyboru okien dachowych, mamy pod tym względem niezbędne doświadczenie. |
|
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸