Co do więźby dachowej to ważne jest znalezienie odpowiedniej firmy, która ją profesjonalnie wykona. Jeżeli jesteście z województwa Śląskiego to mogę wam polecić firmę www.tartak-chybie.pl Wykonali więźbę do mojego domu i zrobili to bardzo profesjonalnie.
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸
Gość: yolm praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: meronis praktykant |
Jeżeli poszukujecie firmy, która dostarczy odpowiednie materiały na więźbę dachową to mogę wam polecić www.mat-bud.szczecin.pl Oferują solidne materiały z wysokiej jakości drewna, co jest bardzo ważne jeżeli chcemy by nasz dach wytrzymał długie lata. |
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
No racja, jeżeli o mnie chodzi to poleciłbym Ci sprawdzić przed zakupem ofertę producenta Braas, bo z tego co mi się wydaje mają chyba największy wybór modeli i kolorów a ceny jak najbardziej przystępne (szczególnie że co roku jest dodatkowa promocja Jesiennego Dachobrania ) |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Gość: viloi praktykant |
Wszystkim osobom mieszkającym w województwie zachodniopomorskim polecam zgłosić się do firmy www.serwisdach.com.pl w Szczecinie. Od nich zakupiłem wszystkie niezbędne materiały do budowy dachu. |
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
offline Costucha majster
|
Po zrobieniu dachu trzeba tez pamiętać o jego systematycznej konserwacji i malowaniu, żeby w dalszym ciągu wyglądał ładnie. Mogę do tego polecić Grupę Biotop, właśnie skończyli u mnie prace. Bardzo solidni. |
| |
Gość: patryk3922 praktykant |
Na jaki dach się zdecydować? Firmę już mam wybraną i będzie to http://barel-management.pl/artykul/dach-plask i ale nie wiem, co będzie najbardziej odpowiednie. Może macie jakieś fajne pomysły lub jakieś konkretne elementy sprawdzone? Będzie to na pewno bardzo pomocne. |
| |
Gość: Zipper37 praktykant |
Na co dzień mieszkam w bloku, ale na działce mam domek. Pokrycie dachu najprostsza opcja jaka istnieje, czyli papa. Zgrzewana na ciepło plus gwoździe papowe jako wzmocnienie. Minęły ponad dwa lata od położenia i jest elegancko. Pewnie przy remoncie zdecyduję się na dachówkę ceramiczną, bo w rodzinie sobie bardzo chwalą. Ale to pewnie za jakiś czas dopiero. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Akurat jeżeli chodzi o dach to moim zdaniem warto rozważyć przede wszystkim wybór sprawdzonych producentów, których produkty wyróżniaja się dobra jakością i trwałością. Moim zdaniem jeżeli chodzi o dachówki i blachodachówki to Braas ma zdecydowanie najlepsze propozycje w tym również całą bazę dodatkowych akcesoriow potrzebnych przy wykonaniu dachu :) |
|
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸