Jeżeli szukasz dobrej, mocnej dachówki to mogę Ci
doradzić tę firmę http://www.betor.pl/oferta/
Zamawiałem stamtąd m.in. dachówkę i już dobrze parę
lat trzyma się świetnie. Mają też świetne narzędzia,
które nieraz mi się przydaly.
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 14 15 16 17 18 ▸ ▸▸
offline Widełka inżynier
|
|
Ten post był edytowany przez Widełka dnia: 27 czerwca 2018, 10:49 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: freddy praktykant |
Jeżeli jesteście na etapie wykonywania dachu to polecam wam zajrzeć na stronę www.veldach.com.pl Jest to forma, która zajmuje się sprzedażą dachówek, okien dachowych, orynnowania oraz innych elementów do budowy dachu. Mają szeroką ofertę i dobre ceny. |
| |
Reklamy Google | |
offline Paweł1985 kierownik
|
Ja na jesień planuje wymianę dachu i zastanawiam się nad więźbą. Ma ktoś z Was wiązary w technologii płytek kolczastych? Czytałem, że to teraz bardzo popularna więźba, która nie wymaga podpór ani ścian nośnych. Takie wiązary oferuje firma WPW Invest http://wpwinvest.pl/oferta-wpw-invest/wiazary -w-technologii-plytek-kolczastych . Wykonują oni wiązary zarówno dla budynków mieszkalnych jak i dla budynków wielkopowierzchniowych. |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
Dach musi być przede wszystkim trwały i jednocześnie odpowiednio się prezentować, ponieważ jest wizytówką domu. Jeżeli jeszcze ktoś szuka odpowiedniego rozwiązania to polecam również zajrzeć do oferty producenta Braas, ponieważ wprowadzili do końca sierpnia "Gorącą Promocję" na której znajdziecie wysokiej klasy dachówki betonowe z 30 letnią gwarancją. |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
offline Bata75Bata75 inżynier
|
Jeżeli szukasz firmy, która oferuję sprzedaż pokryć dachowych to polecam firmę www.dachlux.pl. Na stronie firmy znajdziemy szereg ciekawych porad i propozycji. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Jeżeli dach to najpierw zajrzyj do oferty producenta Braas, który przygotował szeroki wybór modeli dachówek ceramicznych i cementowych w szerokim wyborze kolorów oraz dodatkowymi zabezpieczeniami jak angoba, glazura oraz w dachówkach cementowych lumino bądź Cisar. |
|
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 14 15 16 17 18 ▸ ▸▸