dach

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 25 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

14 grudnia 2014, 14:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mam jakąś dachówkę noname, bo kupiłem dom z taką, ale w sumie ma 16 lat i nadal nie ma problemów. Ale najładniejsza dla mnie jest topas antracytowa.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 grudnia 2014, 19:44

wiem, widzialem twoja opinie w innym watku tej firmy, pewnie warto zwrocic na nia uwage :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 stycznia 2015, 16:19

Użytkownik mickow69 napisał: to jest wlasnie niesamowite, poniewaz ta dachowka Creatona
Titania jest nowoscia, a to sie rzadko zdarza by nowosc
dostac w atrakcyjnych cenach :)

no niestety z tego co widzę, to już po promocji. rozeszła się jak świeże bułeczki

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2015, 19:58

W temacie promocji,to mogę powiedzieć, że promocja na dachówkę Romańską od braasa. Jeszcze chyba ponad tydzień będzie trwać, więc trzeba siętrochę pospieszyć, żeby się załapać :) Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2015, 20:16

Dokładnie ta promocja na 10-lecie CISAR w Braas na dachówkę Romańska trwa do 29 maja, więc już coraz mniej czasu na decyzję zostaje ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 maja 2015, 11:15

A co sądzicie o takich dachach http://www.greenflor.pl/zielone-dachy.php ? To fajne, ekologiczne rozwiazanie, do tego pomaga tłumić hałas i pochłania różne pyły z powietrza... ja wlasnie rozważam te opcję.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2015, 15:18

Ze swojej strony mogę polecic wam firme dbajaca o zabezpieczenie pracy na wysokosciach http://www.cj-firma.eu/ . Można im zaufac

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2015, 23:39

A na to 10-lecie jest coś jeszcze w promocji?
A zielony dach to w centrum miasta można mieć jak się nie ma ogrodu i ma się dużo czasu na jego pielęgnację.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2015, 16:08

Z tego co się doczytałem to na tej promocji jest tylko dachówka Romańska CISAR, ale za to w ofercie jest na prawdę duża paleta kolorów :)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2015, 13:23

A jaka jest różnica między CISAR, a Lumino?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 25 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 654

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >