Dlatego jeśli chcesz już mieć pełny dach z jednej fachowej ręki zarówno jeżeli chodzi o pokrycie dachowe, akcesoria oraz dekarzy to postaw na Braas. Dzięki czemu również uzyskasz gwarancję systemową na okres 15 lat i to w objęciu całego dachu. A gwarancja na dachówkę to nadal aż 30 lat.
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 20 21 22 23 24 ▸ ▸▸
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Dawido82 fachowiec
|
Istnieją także inne materiały, które doskonale sprawdzą się jako pokrycie dachowe. Ja od wielu lat posiadam membranę dachową PCV od firmy www.termodach.pl. Membrana charakteryzuje się łatwym montażem, estetycznym wyglądem oraz dużą wytrzymałością. Uważam, że jest to bardzo dobre rozwiązanie na długie lata. |
| |
Reklamy Google | |
offline ŁukaszKa doświadczony
|
Jeśli chodzi o dachy z prefabrykatów czyli wykonane z wiązarów dachowych, to polecam firmę Binder Projekt z Włocławka - http://www.binder-projekt.wloclawek.pl/ . Robili dach u moich rodziców, gdy remontowali oni dom i zajęli się zarówno wykonaniem projektu, jak i potem montażem więźby. Wszystko szybko, sprawnie i fachowo. Firma zajmuje się takimi dachami od lat i ma doświadczonych pracowników, którzy znają się na rzeczy. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Gość: Martin789 praktykant |
Jeżeli ktoś z was szuka firme, która oferuję usługi z zakresu prac naprawczych i konserwacji [url]na wysokościach to polecam zapoznać się z oferta firmy http://alpinizmprzemyslowy.com.pl/serwis-elewacji-budynkow/< /a>. Firma oferuję również mycie i czyszczenie, renowacja elewacji i dachów szklanych, aluminiowych, kamiennych, drewnianych i malowanie elewacji i powierzchni wewnętrznych. |
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
|
A czy na przykład nie lepiej będzie po prostu wybrać porządne i trwałe pokrycie dachowe do których należy na pewno dachówka ceramiczna bądź cementowa Braas? Mają świetnie zestawioną ofertę modeli, ale także palet kolorów. O czym także świadczy promocja zimowa na 3 modele - Teviva, Bałtycka i Celtycka wykonane w technologii trójwarstwowej i pokryte podwójną powłoką akrylową Lumino. |
| |
Gość: lopsek praktykant |
Ja właśnie robiłem dach to wybrałem naprawdę dobre materiały, które kupiłem w http://doerken.com/ zdecydowanie polecam współpracę z firmą. Kompleksowe rozwiązania, nowoczesne rozwiązania, praktyczne, od razu zapewniające dachowi wytrzymałość |
| |
|
Akurat jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości rozwiązań, typu pokrycia dachowe, właśnie dlatego jeśli szukasz porządnego pokrycia to ze swojej strony zdecydowanie mogę polecić Ci abyś zajrzał do Braas gdzie znajdziesz m.in piękną płaską blachodachówkę Quadro jeżeli mówimy oczywiście o lekkim pokryciu, inaczej stawiałbym na dachówkę ceramiczną Turmalin. |
| |
offline st_mruk majster
|
Niezależnie od rodzaju wykonywanej pracy na wysokości powinniśmy mieć szelki bezpieczeństwa tak by wszystko było zgodne z przepisami BHP, warto też dowiedzieć się czym jest autoasekuracja, generalnie przy pracy na wysokości mogą również okazać się niezbędne liny poręczowe , tak czy inaczej by zacząć pracę nie można zapomnieć czym jest odpowiednia instrukcja stanowiskowa |
|
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 20 21 22 23 24 ▸ ▸▸