W mojej ocenie dachówka jest najlepszą opcją dlatego jeżeli ponownie miałbym wybierać to również poszedłbym w tym kierunku, czyli dachówki od Bras. Szczególnie jak jeszcze można skorzystać z możliwości w zakresie skutecznych hydroizolacji stworzonych z Icopal zarówno systemów na dach, jak i dla fundamentów.
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 21 22 23 24 25 ▸
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline AleGosciu123 praktykant
|
Ja zdecydowałem się na daszki szklane od krakowskiej firmy http://aleszklo.pl/ i mogę szczerze polecić to rozwiązanie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: ErnestSomma praktykant |
|
| |
Gość: morgino praktykant |
W wyborze dostawcy, który zajmie się pokryciem dachu ważne jest doświadczenie. Dzięki temu możemy być spokojni o profesjonalne wykonanie pracy. Do niekwestionowanego grona ekspertów można zaliczyć firmę http://thermo-roof.pl/ która zna się na dachach nie od dzisiaj i zawsze profesjonalnie obsługuje klientów. Ich dachy powstają z materiałów najwyższej jakości. |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
W takim razie jeżeli jesteście na etapie poszukiwań dobrej jakości materiałów dachowych to tutaj zdecydowanie polecam zwrócić uwagę na Icopal u których znajdziecie skuteczne rozwiązania dachowe, jak papy w Technologii Szybki Profil® SBS które są specjalistycznie dedykowane dla dachów i dla fundamentów. Przy tym również licząc na 45 letnią gwarancję. |
| |
offline Maryan doświadczony
|
Jeśli mowa o pokryciu dachowym dobrym, a niekoniecznie rujnującym kieszeń, to od razu mogę polecić blachodachówkę 2-modułową lub panele dachowe (co kto woli, ale to moim zdaniem te rozwiązania są szczegolnie ciekawe) od Regamet. Sam od kilku lat mam od nich blachę na dachu, którą bardzo sobie chwalę. Estetycznie prezentuje się pięknie, a jeśli chodzi o technikalia - absolutnie bez zarzutu. Tak więc jeśli o mnie chodzi, to polecam zdecydowanie. |
| |
Gość: DanielMic praktykant |
|
| |
Gość: eslehopiqe praktykant |
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Jeżeli jesteście na etapie poszukiwań wysokiej jakości materiałów hydroizolacyjnych to koniecznie zwróćcie uwagę na markę Icopal u których znajdziecie przede wszystkim Szybki Syntan SBS to połączenie nowoczesnych technologii Szybkich kauczuków SBS i długowiecznych syntetyków. Co również ważne zapewniają prawidłową wentylację i hydroizolację pokrycia dachu przez wiele długich lat i gwarancją aż 45 letnią. |
|
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 21 22 23 24 25 ▸