W pełni się zgadzam z opiniami poprzedników i muszę przyznać że jeżeli chodzi o jakość materiałów wyposażenie to tutaj Braas bez dwóch zdań jest moim typem numer jeden ze względu na jakość wykonania produktów, przystępne ceny i do tego porządne warunki gwarancyjne zarówno w zakresie dachówek, blachodachówek jak i innych materiałów izolacyjnych.
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Lukki kierownik
|
W sprawie solidnej firmy dekarskiej odsyłam was do firmy Dachlux, współpracują ze sprawdzonymi ekipami dekarskimi i ciesielskimi. Tu sprawdźcie obie szczegóły https://www.dachlux.pl/ U nas ekipa od nich zajmowała się wykonaniem dachu i super się spisali, jesteśmy w 100 % zadowoleni z ich usług. W Dachlux kupicie tez pokrycia dachowe, okna dachowe czy systemy termoizolacji dachów. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: goździkowy praktykant |
Uważam, iż kluczem do sukcesu jest wybranie dachówki , która będzie się pięknie prezentować przez jak najdłuższy okres czasu. Dachówka blaszana, z oferty https://www.pimar.pl/ okazała się wyborem w sam raz. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Według mnie jak najbardziej warto zwrócić uwagę na wysokiej jakości materiały dachowe, typu dachówki ceramiczne i cementowe, które jednocześnie pięknie prezentują się przez długie lata i do tego objęte są aż 30 letnia gwarancja oraz możliwością skorzystania z opcji Gwarancji Systemowej, która obejmuje każdy element dachu przez 15lat. No i też ze współpracą Icopal stworzyli wysokiej jakości hydroizolacje dachowe |
| |
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: corweta praktykant |
W kwestii pokryć dachowych, zdecydowanie zalecam zgłosić się w tej kwestii do specjalistów. Za pokrycie dachowe, znajdujące się na moim nowym domu odpowiadają www.expresdach.pl Ta jakość robi wrażenie! |
| |
offline Adamss33 inżynier
|
Na ten moment zdecydowanie jestem za producentem Braas który jest jak najbardziej godny uwagi i montażu. W naszym przypadku natomiast świetnie sprawdziła się dachówka ceramiczna którą również mogę polecić, bo mają ponad 15 modeli w szerokim wyborze kolorów i każda zabezpieczona angobą bądź glazurą. |
| |
|
A czy nie lepiej będzie po prostu wybrać porządne i trwałe pokrycie do których należy dachówka ceramiczna bądź cementowa Braas. Mają ponad 20 modeli i do tego 2 w zakresie blachodachówek panelowych czyli Decra i Quadro jeżeli mówimy tutaj o lekkim pokryciu dachowym na lata. No i teraz trzeba wspomnieć, że Braas wyszedł naprzeciw oczekiwaniom klientów organizując promocję zimową na 3 modele w technologii Cisar do końca stycznia! |
|