Gość: kamila9 praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 19:05 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Carbonara praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Sarge fachowiec
|
W tej chwili jest cała masa dodatków, które nie tylko bardzo fajnie wyglądają, ale są też w sobie funkcjonalne. Jak wejdziecie na 9design znajdziecie masę ciekawych akcesoriów. Od jakiś funkcjonalnych krzeseł po dużo mniejsze elementy. Nie ukrywam, że niektóre rozwiązania mnie bardzo pozytywnie zaskoczyły. |
| |
offline pawelstarszyZZZ majster
|
A moim zdaniem bardzo fajnym dodatkiem jest na przykład dekoracyjna folia ochronna. Można taką dostać na przykład w http://jkszyby.pl/oferta/folie-okienne - ja od nich zamawiałem. Dobrze przylega do szyby, nie odpada, można ją dopasować do każdego rozmiaru okna. Nie mam rolet ani żaluzji, tylko folię i białe firany. |
| |
offline MeblezKrakowa_pl inżynier
|
A co takiego zapewnia dekoracyjna folia ochronna? Bo szczerze mówiąc to nie bardzo rozumiem,już wolę zwykłą fototapetę z wybranym motywem która będzie jednocześnie fają ozdobą. Zresztą kilka ciekawych opcji,dodatków jak i samych mebli znajdziecie u nas na www.MeblezKrakowa.pl |
| |
Reklamy Google | |
offline poldsi inżynier
|
|
| |
offline Andrzej1456 majster
|
A chcecie ciekawy element dekoracyjny? Powiem wam, że grzejnik co wygląda jak fototapeta. Bajera, znajomi myślą, że to fototapeta a tu nagle ciepło idzie od niej :D. Znalazłem je na stronie www.instalprojekt.com.pl . Był to trafny zakup. W salonie wygląda bosko. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 19:02 | |
| |
Gość: Jaspis29 praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 19:03 | |
| |
offline sylwia4012 kierownik
|
Mnie ostatnio strasznie podobają się dodatki i dekoracje wykonane z metalu - wyglądają bardzo oryginalnie i niepowtarzalnie. Jeśli całość pomieszczenia urządzona jest w podobnym stylu dodatki takie wkomponują się we wnętrze wyjątkowo dobrze. Mnie szczególnie przypadły do gustu kwietniki, butelkowce i parasolniki ze sklepu http://www.versanis.pl |
| |
offline Ekspert Sztukaterii WMB inżynier
|
Bardzo dobrze jako dekoracja sprawdza się sztukateria
wewnętrzna. Ze względu na różnorodność kształtów
komponują się z każdym stylem wnętrza i nadają mu
elegancji, stylu i szyku. |
|
dekoracje dodatki aranzajce
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Szafki szkolne Liczba postów: 3 Grupa: Wykańczamy... Z tego co słyszałam, to kolorowe szafki szkolne zachęcają dzieci do porządku i organizacji. Są praktyczne, trwałe i dostępne w różnych rozmiarach, idealne dla....
- Fototapeta - modna, czy niekoniecznie? Liczba postów: 6421 Grupa: Wykańczamy... Interesuje mnie tapeta do sypialni glamour i tapeta do salonu. Zależy mi na tapetach produkowanych z flizeliny. W Internecie znalazłam sklep Pasion Tapety. Więc...
- umywalka z marmuru Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Szukałem miejsca, które oferuje ciekawe promocje i bonusy, bo lubię sprawdzać nowe rzeczy. Tak trafiłem na kliknij tutaj i nie zawiodłem się. Strona ma naprawdę...
- prezent dla narzeczonej Liczba postów: 80 Grupa: Wykańczamy... Szukając prezentu dla narzeczonej, warto postawić na coś, co sprawi jej przyjemność i jednocześnie będzie inspirujące. Jeśli lubi czytać, to "Podróż do marzeń –...
- Sklep internetowy Liczba postów: 239 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...