dekoracje dodatki aranzajce

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

8 października 2014, 15:38

Zgadzam sie: good 0 bad

ja postawiłam na duże scienne lustro, które zamówiłam u szklarza www.szkielko2.pl chciałam mieć nietypowy wymiar i nigdzie nie mogłam znaleźć takiego. A w wasztacie bez problemu zrobili mi takie lustro ze przeszło moje oczekiwania.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 19:05
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2014, 12:12

Użytkownik januszko napisał: Do tego wybierz gniazdka pod kolor ścian
albo mebli i będzie się fajnie komponować. Tylko uważaj
przy zakładaniu.

a mam pytanie odnośnie tych gniazdek... skłaniam się do gniazdek Legrand, bo w całkiem dobrej cenie oferuje je firma http://www.algrakrol.pl/. polecasz je? wnioskuję, że znasz się na rzeczy, skoro sam o nich wspomniałeś przy aranżacji, a nie ukrywam że estetyka jest dla mnie olbrzymie ważna, dlatego tak się zainteresowałam ofertą...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 października 2014, 11:09

W tej chwili jest cała masa dodatków, które nie tylko bardzo fajnie wyglądają, ale są też w sobie funkcjonalne. Jak wejdziecie na 9design znajdziecie masę ciekawych akcesoriów. Od jakiś funkcjonalnych krzeseł po dużo mniejsze elementy. Nie ukrywam, że niektóre rozwiązania mnie bardzo pozytywnie zaskoczyły.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 grudnia 2014, 10:48

A moim zdaniem bardzo fajnym dodatkiem jest na przykład dekoracyjna folia ochronna. Można taką dostać na przykład w http://jkszyby.pl/oferta/folie-okienne - ja od nich zamawiałem. Dobrze przylega do szyby, nie odpada, można ją dopasować do każdego rozmiaru okna. Nie mam rolet ani żaluzji, tylko folię i białe firany.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2015, 17:17

A co takiego zapewnia dekoracyjna folia ochronna? Bo szczerze mówiąc to nie bardzo rozumiem,już wolę zwykłą fototapetę z wybranym motywem która będzie jednocześnie fają ozdobą. Zresztą kilka ciekawych opcji,dodatków jak i samych mebli znajdziecie u nas na www.MeblezKrakowa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 stycznia 2015, 00:23

Ja zwykle staram się wykorzystywać jak najmniejsza ilość dodatkó

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2015, 10:42

A chcecie ciekawy element dekoracyjny? Powiem wam, że grzejnik co wygląda jak fototapeta. Bajera, znajomi myślą, że to fototapeta a tu nagle ciepło idzie od niej :D. Znalazłem je na stronie www.instalprojekt.com.pl . Był to trafny zakup. W salonie wygląda bosko.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 19:02
Zgłoś | Cytuj | Link

2 lutego 2015, 09:13

Bardzo dobrze jako dodatki sprawdzają się kinkiety. Swoje kupiłem u galeria.heban.pl i gdy pozostawi się tylko je włączone, to tworzą niesamowite wrażenie oświetleniowe.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 19:03
Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2015, 20:53

Mnie ostatnio strasznie podobają się dodatki i dekoracje wykonane z metalu - wyglądają bardzo oryginalnie i niepowtarzalnie. Jeśli całość pomieszczenia urządzona jest w podobnym stylu dodatki takie wkomponują się we wnętrze wyjątkowo dobrze. Mnie szczególnie przypadły do gustu kwietniki, butelkowce i parasolniki ze sklepu http://www.versanis.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2015, 11:05

Bardzo dobrze jako dekoracja sprawdza się sztukateria wewnętrzna. Ze względu na różnorodność kształtów komponują się z każdym stylem wnętrza i nadają mu elegancji, stylu i szyku.
Dzięki dużej ilości elementów (listwy ścienne i sufitowe, panele ścienne czy panele dekoracyjne 3D, listwy oświetleniowe, rozety, itp) można stworzyć efektywne dekoracje na ścianie, suficie, ozdobić okna czy drzwi. Łączenie jej z różnymi dekoracjami, materiałami sprawi, że wnętrze nabierze indywidualnego charakteru.
Gotowe elementy można, od razu po przyklejeniu, malować.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 160

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >