dekoracje dodatki aranzajce

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

29 stycznia 2018, 11:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Też jestem fanką dywanów :) Ostatnio wpadł mi w oko ten https://design-life.pl/product-pol-16611-LaFo rma-Dywan-POL-160x230cm-ciemnoszary.html, lubię bardzo taki klimat :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 marca 2018, 11:52

Niedawno urządziłem swój salon w stylu skandynawskim. Szeroką ofertę ozdób pasujących do tego stylu znalazłem na stronie www.sklep.dastal.com.pl Polecam wam ich, jeżeli poszukujecie ciekawych ozdób do domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 marca 2018, 15:44

Ja zazwyczaj jak potrzebuje kupić coś nowego zaglądam do jagodowegokota. Zawsze znajdę coś fajnego co doskonale mi pasuje. Fajne mają rzeczy, ostatnio córce kupiłam poduszki jedna w kształcie chmurki, a druga w kształcie baletnicy, a jakie mięciutkie. Jedną juz nawet prałam i ok nic się z nią złego nie stało.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2018, 10:56

Generalnie polecam szukać dodatków do wnętrz w dobrych sklepach internetowych, gdzie znajdziemy zarówno szeroki wybór jak i niższe ceny.

PanelePodlogi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2019, 17:11

Jak dla mnie uniwersalnymi dodatkami są przede wszystkim drobnostki jak chociażby stylowy zegar czy poduszki lub narzuta ozdobna w zależności od stylu w jakim chcemy urządzić pokój.

Ten post był edytowany przez MBM.org.pl dnia: 17 marca 2019, 19:59
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 maja 2019, 13:57

Znajoma kiedyś podpowiedziała mi by jako dekoracje do różnych pomieszczeń wybrać rośliny. Zastanawiałam sie przez dłuzszy czas czy to dobry pomysł. Jednak gdy trafiłam na tą trawę https://sztuczne-rosliny.pl/sklep/snopek-trawy-40-cm/ nie miałam wątpliwość. Rośliny w domu , jako element dekoracji to swietny pomsył, prezentują sie fantastycznie.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2019, 10:37

Jeżeli ktoś lubi dekorację w swoim salonie to niech zobaczy ofertę sklepu https://mimartangels.pl, którzy są cenionym na rynku producentem odlewów gipsowych. Wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom klientów, spełniają ich różnorodne prośby oraz realizują nietypowe i indywidualne zamówienia. Ich produkty sprzedają się na terenie całego kraju, dotarły już prawie wszędzie, czas żeby dotarły do ciebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 maja 2019, 12:39

Nie lubie takich ozdób w domu, co innego w ogrodzie to nawet fajnie wyglądają. Ja jednak jestem za bardziej nowoczesnymi, designerskimi ozdobami i właśnie zamierzam kolejny raz kupić coś od nich http://www.sklep.dekosign.pl/ . Mam juz od nich kilka plakatów, a teraz zastanawiam sie nad napisem lub lustrem ale również w formie napisu. Widziałam ich rzeczy w kilku miesięcznikach w róznych aranżacjach i naprawdę wyglądają świetnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2019, 13:32

Moja żona uwielbia wszelaki ramki do zdjęć i systematycznie dokupuję takie ramki w www.fotoetui.pl i sukcesywnie wywołujemy zdjęcia i wieszamy na pamiątkową ścianę. Kupujemy najczęsciej własnie z tej strony bo mają fajne ceny i można wybrać coś ciekawego.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2019, 13:41

Chyba każda z nas uwielbia wszelkie ozdoby. Ja bynajmniej co jakiś czas zaglądam do swojego ulubionego sklepu żeby sprawdzić co mają nowego i czy są jakieś nowe promocje. Niedawno, bo wczoraj zajrzałam i tylko zobaczcie w jakich cenach maja rzeczu blomus https://www.superwnetrze.pl/Blomus,k252.html takiej okazji to ja już nie przepuszczę. Zamówiłam kilka rzeczy w trym nową szczotkę do wc, a także koszyk na owoce i zestaw świeczników.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 152

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >