offline bangi praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline emilka majster
|
Te dekoracje są całkiem dobre. Również jestem na etapie aranżacji salonu. Wybrałam już meble - meblościanka w kolorze ciemnego orzecha oraz skórzana kanapa i fotele w kolorze karmelu. Jaki kolor ścian polecacie do tego wnętrza? Myślałam o fiolecie, ale nie wiem czy będzie pasował do brązowych mebli. A do tego myślałam o jakichś dodatkach - kolorowe poduszki, szklany stolik, obraz - wycinanka łowicka oraz lampa stojąca. Co o tym myślicie? :) |
| |
Reklamy Google | |
offline wladek10 majster
|
Dekoracje odgrywają dość ważną rolę w ogólnej
aranżacji naszego mieszkania, więc nie należy ich
bagatelizować. Oczywiście niektóre wyglądają dość
kiczowato;) Przede wszystkim trzeba pamiętać o tym, aby
nie szaleć z ich ilością, bo zbyt duża liczba ozdób nie
wpływa pozytywnie na aranżację wnętrza. |
| |
offline marek.bit doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 19:01 | |
| |
offline wanda123 praktykant
|
Według mnie dekoracje odgrywają najważniejszą rolę w
wyglądzie naszego mieszkania. Nie jestem w stanie sobie
wyobrazić salonu bez dekoracyjnych wazonów, obrazów czy
porcelanowych figurek. Teraz można idealnie dobrać
dekoracje do konkretnej aranżacji. |
| |
Reklamy Google | |
offline malina103 doświadczony
|
jesli szukasz inspiracji wejdź i zobacz aranżacje z tapetami materiałowymi warto obejrzeć |
| |
offline kazia55 praktykant
|
A ja uważam, że najlepiej w roli dekoracji sprawdzają
się najróżniejsze wazony i wazoniki:) Oczywiście nie
wszystkie są godne uwagi, bo niektóre wglądają
kiczowato. Najlepiej postawić na wazony w spokojnej
kolorystyce. |
| |
offline mołoszxx inżynier
|
|
| |
offline micia3 doświadczony
|
Dekoracje to podstawa w każdym mieszkaniu, w pełni zgadzam
się z tą tezą:) tylko nie można przesadzić z ich
ilością, bo w przeciwnym razie mieszkanie wygląda
groteskowo - szczególnie, jeśli przesadzimy np. z
obrazami. |
| |
offline Tendina_pl praktykant
|
|
|
dekoracje dodatki aranzajce
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.
- kamień dekoracyjny Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Szanowni Państwo, Alternatywą dla kamienia dekoracyjnego jest tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu można uzyskać na ścianie ciekawy efekt drewna, kami...
- Zabezpieczenia domu - jakie? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... W kwestii monitoringu polecam Makrosat.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy rada, pomocą :)