dekoracyjne grzejniki

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

2 kwietnia 2017, 22:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Poszukaj przez stronę swatt.pl. Dobrze prowadzona i dobrze zaopatrzona hurtownia. Mniej więcej odkąd prowadzę usługi instalacyjne to właśnie u nich się zaopatruję. Dobre ceny za sprawdzonej jakości grzejniki, czy kotły. Można zrobić zakupy kompleksowe w jednym miejscu co też jest dla mnie bardzo wygodne. Dobre wsparcie serwisowe, nie ma problemu żeby się do nich dodzwonić w razie nagłej potrzeby.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 kwietnia 2017, 11:54

Ja szukam właśnie grzejników dekoracyjnych. Na pewno chciałabym zamontować taki w przedpokoju i łazience. Trafiłam na takie https://www.immergas.pl/Produkty,6150/DEKORAC YJNE . Super wg mnie wyglądają te czerwone. Jak wam się podobają?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 maja 2017, 11:19

Musze przyznać, że grzejniki dekoracyjne prezentują się naprawdę bardzo ładnie i stylowo, ale też warto zwrócić uwagę na fakt aby były w jakimś stopniu praktyczne i posiadały funkcję grzewczą.

www.Chene.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2017, 16:15

To fakt grzejniki dekoracyjne są bardzo estetyczne i mogą stanowić ozdobę danego pomieszczenia. Ciekawą ofertę w tym zakresie ma firma Rutra z Warszawy http://rutra.pl/grzejniki_elektryczne.php . Poza grzejnikami dekoracyjnymi posiadają także grzejniki i kominki elektryczne, klimatyzację czy ogrzewanie podłogowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2017, 09:20

Racja, tego typu grzejniki znakomicie się sprawdzają również jeżeli chodzi o łazienkę czy przedpokój. Jedyne co mogę polecić to aby zainwestować także w ogrzewanie podłogowe.

www.Budomus.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 grudnia 2017, 15:52

Choć faktycznie, obecnie na rynku, jest już sporo firm oferujących grzejniki dekoracyjne to mi najbardziej podobają się nowoczesne grzejniki od Instal Projekt. Szczególnie przypadł mi do gustu ten grzejnik - http://www.instalprojekt.com.pl/grzejniki/ele gante-design/art,20,manhattan,10.html - do holu lub przedpokoju - idealny.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2017, 13:09

Moim zdaniem dekoracyjne grzejniki to naprawdę bardzo fajna opcja, szczególnie mając także ogrzewanie podłogowe, polecam dać go do łazienki, tam też ładnie się prezentuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2017, 10:04

Świetne grzejniki dekoracyjne w swojej ofercie ma firma www.termix.pl Są producentem grzejników i działają na rynku ponad 20 lat. Są profesjonalną i doświadczoną firmą, której można zaufać. Polecam wam przejrzeć ich ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2018, 08:32

A możesz napisać ile kosztują takie grzejniki dekoracyjne? Pytam z czystej ciekawości bo sam pomysł z ich montażem jest bardzo ciekawy, więc chętnie dowiem się szczegółów. Tym bardziej polecam je mając ogrzewanie podłogowe.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2018, 17:13

Grzejniki dekoracyjne można kupić w cenie już od kilkuset złotych. Oczywiście czym bardziej skomplikowana technologia, wyszukane wzornictwo - tym cena wyższa. Warto szukać tak gdzie jest pełna oferta rynku. Dobrym pomysłem na zmniejszenie ceny są okresowe promocje lub trwające teraz wyprzedaże. Patrz- "Łap okazję" na Kalmar.waw.pl Można wyszperać coś ciekawego w naprawdę dobrej cenie.:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 262

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >