offline jakub zawadzki kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mario_kruk fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
Zgodzę się, ale połowicznie. Poprostu niektóre z tych grzejników, z którymi ja się spotkałem zbytnio idą w design, a mało w funkcjonalność. Wolałbym zainwestować w stylowy grzejnik, aczkolwiek nie w dzieło sztuki (bo to nie praktyczne) No i w sprawdzonego producenta. A nie tylko i wyłącznie w designerskie coś, co nawet troche nie przypomina kaloryfera.. O to mi raczej chodziło w poprzednim poście. Bo o tym, że takie ozdobne grzejniki nie ustępują standardowym to wiem, choć zaznaczę jeszcze raz - nie wszystkie.. |
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
no własnie, a które nie? niby planowałem kiedyś wymianę grzejników, ale ze tak powiem, nie jest to dla mnie w tym momencie sprawa priorytetowa, ale byc moze w niedalekiej przyszłości bede chcial wymienic kaloryfery...fajnie jakby byly stylowe, no ale przede wszystkim liczy sie dla mnie moc i wydajność, może coś wiecej w tym temacie? |
| |
|
Jest parę producentów godnych wymienienia.. Enix, Gorgiel, Terma Technologie. Najwięcej dobrych opini słyszałem o tych ostatnich. Najfajniejsze stylowo, no i technologicznie bardzo dobre. Zależy też w jakim rejonie Polski mieszkasz. Bo w niektórych rejonach rzedziej spotkasz niektórych producentów w innych częsciej. |
| |
Reklamy Google | |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
pracuje w warszawie, mieszkam w sulejówku, to moze nie byloby problemu z producentami. Przeglądalem strony tych firm, no i musze przyznac, ze nawet nie wiedzialem jakie cudenka teraz robia z tych grzejników;) Jak patrze na wydajnosc, to rzeczywiscie terma technologie ma najlepsza...z dugiej strony trafilem na jakies specjalne grzalki dogrzewajace pomieszczenia poza sezonem grzewczym, wie ktos moze na czym to polega? bo szczerze mowiac pierwszy raz sie z tym spotykam |
| |
|
mi chodziło o to, że np grzejniki częsciej spotkasz na południu polski, terme - na pólnocy. oczywiście to nie jest zasadą. Wydaje mi się, że jest już temat gdzie sa wypowiedzi na temat tych grzałek. Nie słyszałeś bo mało kto do niedawna o tym słyszał. tak jak napisałeś grzełke taką podłączasz sobie do kaloryfera ( jeżeli oczywiście massz taka możliwość) i ona podgrzewa ci grzejnik, kiedy np już jest poza sezonem grzewczym, bądź tez po prostu chcesz mieć wyższa temperaturę w danym pomieszczeniu. |
| |
|
|
| |
offline mario_kruk fachowiec
|
|
| |
|
|
|
dekoracyjne grzejniki
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jak stworzyć własne darmowe dzwonki na telefon kom... Liczba postów: 13 Grupa: Ciekawe pom... Możesz użyć „soundboard” jako dzwonka swojego telefonu
- Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 203 Grupa: Ciekawe pom... Nie wiem, czy dziś się jeszcze używa rozkładanych stołów, fajnie taki mieć, ale ile jest takich sytuacji, że będzie nam potrzebny? Jedna w roku?
- Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 278 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
- Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...