offline jakub zawadzki kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline iciesla fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Rubiku majster
|
Grzejniki dekoracyjne... hmm.. szczerze to mam wątpliwości co do ich właściwości. Czy one mają taką samą moc co zwykły grzejnik? Czy ogrzeją mieszkanie równie dobrze co grzejnik niedekoracyjny. Ja mam swoją teorie która może jest zacofana, ale prawdziwa, otóż dla mnie grzejnik dekoracyjny jest tylko do dekorowania a nie ogrzewania. |
| |
offline kanders kierownik
|
Jakby był do "wyglądu" tylko to byłby nie był
grzejnikiem. |
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
bez problemu mozna teraz dostac grzejnik, ktory pięknie wygląda i porządnie grzeje, sam jestem przykladem, bo takie grzejniki posiadam, to już nie PRL, ze albo to albo to trzeba bylo wybierac... Samym producentom przypuszczam, ze by sie to nie oplacalo, dlatego produkuja ładne dobrze grzejace grzejniki;) |
| |
Reklamy Google | |
offline przemek72 inżynier
|
|
| |
offline Atlantic Polska fachowiec
|
Dekoracyjny grzejnik powinie być ozdobny, ale raczej nie powinien przypominać awangardowej płaskorzeźby jak na zdjęciu wstawionym przez kanders. Coś takiego szybko się znudzi i zajmuje dużo miejsca, jak widać na zdjęciu całą ścianę. Dekoracyjny grzejnik powinien mieć nowoczesny design, być płaski, cienki, biały by pasował do każdego wnętrza i koloru ścian. Nie powinien zajmować dużo miejsca, tylko subtelnie komponować się z całą aranżacją pomieszczenia. |
| |
offline Kasiunia 2011 inżynier
|
|
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
Kasiunia 2011, ale czy taki grzejnik będzie dobrze grzał? nie znam tej firmy osobiście, która go wyprodukowała, osobiście wolę właśnie, ładny designe, ale jednak ma być to grzejnik i ma być widać, ze to grzejnik, ale ładny grzejnik, bo przede wszystkim ma grzać-no, ale tak, jak powiedziałąś, dla każdego, co kto lubi;) |
| |
offline Kasiunia 2011 inżynier
|
|
|
dekoracyjne grzejniki
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
- Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
- jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
- wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
- Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...