dekoracyjne grzejniki

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

1 sierpnia 2011, 13:12

Zgadzam sie: good 0 bad

No też mi się podoba wiadomo nie ten kolor czarny ?! albo srebrny ?! :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2011, 19:49

Użytkownik Kasiunia 2011 napisał: wedlug mnie atlantic polska nie masz racji, to zalezy
wylacznie od gustu wlasciciela i od tego jak ma urzadzony
dom czy mieszkanie. mi osobiscie ten grzejnik bardzo sie
podoba. przyciaga wzrok i jest bardzo dekoracyjny.

Zgadzam się że gusta są różne i są osoby które zdecydowałby się na tak duży i artystyczny grzejnik. Ale co do takich praktycznych urządzeń to lepiej nie przesadzać z ich wyglądem, bo taki grzejniki może się jednak szybko nam znudzić i nie zdejmiemy go jak zwykłą płaskorzeźbę czy obraz bo musi on nam ogrzewać pomieszczenie. No, chyba że kupimy nowy grzejnik.:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 września 2011, 21:56

jestem tego samego zdania..

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2011, 11:50

moim zdaniem i designerskie spełniają swoją funkcję - grzeją. Jak kupujecie mały, zwykły w supermarkecie, to przecież też grzeje.

Gusta są różne - dla jednego designem będą już inaczej ułożone rurki:

a dla innego, zupełnie nowy kształt:

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2011, 11:47

Gten grzejnik to bajka, moje pytaie jest tylko takie? jak to ogrzewa pomieszczenie gdy porownamy z innym odbiornikiem, plytowy ewentualnie podlogowka?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2011, 11:54

Parametry musi miec nie najgorszę z tego co mi się wydaje niekiedy takie grzejniki deko. są owiele lepsze parametrycznie od tych zwykłych.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2011, 11:55

OOOO PIĘKNE GRZEJNIKI!!! NO TAK, DLA JEDNYCH INACZEJ UŁOŻONE RURKI...TAKA PRAWDA, JA NIE CHCIAŁBYM MIEĆ GRZEJNIKÓW W KSZTAŁCIE GITARY NP....GRZEJNIK MA BYĆ DIZAJNERSKI, ALE JEDNAK BYĆ GRZEJNIKIEM

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2011, 15:01

dokładnie, ma nie byc wątpliwości, że to jest grzejnik,a nie jeskas ozdoba, dlategoinne ułożenie rurek jest ok;)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2011, 15:01

dokładnie, ma nie byc wątpliwości, że to jest grzejnik,a nie jeskas ozdoba, dlategoinne ułożenie rurek jest ok;)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2011, 15:02

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Tutaj jeszcze w czasie remontu, tu jest pralka, pod piekarnikiem. Szafki na samej górze po prawej nie są używane wcale. Ale są tam jakieś rzeczy których używa s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 463

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >