offline jakub zawadzki kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline iciesla fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Rubiku majster
|
Grzejniki dekoracyjne... hmm.. szczerze to mam wątpliwości co do ich właściwości. Czy one mają taką samą moc co zwykły grzejnik? Czy ogrzeją mieszkanie równie dobrze co grzejnik niedekoracyjny. Ja mam swoją teorie która może jest zacofana, ale prawdziwa, otóż dla mnie grzejnik dekoracyjny jest tylko do dekorowania a nie ogrzewania. |
| |
offline kanders kierownik
|
Jakby był do "wyglądu" tylko to byłby nie był
grzejnikiem. |
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
bez problemu mozna teraz dostac grzejnik, ktory pięknie wygląda i porządnie grzeje, sam jestem przykladem, bo takie grzejniki posiadam, to już nie PRL, ze albo to albo to trzeba bylo wybierac... Samym producentom przypuszczam, ze by sie to nie oplacalo, dlatego produkuja ładne dobrze grzejace grzejniki;) |
| |
Reklamy Google | |
offline przemek72 inżynier
|
|
| |
offline Atlantic Polska fachowiec
|
Dekoracyjny grzejnik powinie być ozdobny, ale raczej nie powinien przypominać awangardowej płaskorzeźby jak na zdjęciu wstawionym przez kanders. Coś takiego szybko się znudzi i zajmuje dużo miejsca, jak widać na zdjęciu całą ścianę. Dekoracyjny grzejnik powinien mieć nowoczesny design, być płaski, cienki, biały by pasował do każdego wnętrza i koloru ścian. Nie powinien zajmować dużo miejsca, tylko subtelnie komponować się z całą aranżacją pomieszczenia. |
| |
offline Kasiunia 2011 inżynier
|
|
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
Kasiunia 2011, ale czy taki grzejnik będzie dobrze grzał? nie znam tej firmy osobiście, która go wyprodukowała, osobiście wolę właśnie, ładny designe, ale jednak ma być to grzejnik i ma być widać, ze to grzejnik, ale ładny grzejnik, bo przede wszystkim ma grzać-no, ale tak, jak powiedziałąś, dla każdego, co kto lubi;) |
| |
offline Kasiunia 2011 inżynier
|
|
|
dekoracyjne grzejniki
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jak stworzyć własne darmowe dzwonki na telefon kom... Liczba postów: 13 Grupa: Ciekawe pom... Możesz użyć „soundboard” jako dzwonka swojego telefonu
- Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 203 Grupa: Ciekawe pom... Nie wiem, czy dziś się jeszcze używa rozkładanych stołów, fajnie taki mieć, ale ile jest takich sytuacji, że będzie nam potrzebny? Jedna w roku?
- Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 278 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
- Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...