offline balbinka majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline widar fachowiec
|
Oczywiście, że tak. Grzejniki dekoracyjne, nie tracą swoich właściwości cieplnych, kosztem atrakcyjnego wyglądu. Są one zwykle tak konstruowane, aby jak najlepiej oddawały ciepło. Też mi się podobają, zresztą sami zobaczcie jakie ładne grzejniki dekoracyjne znalazłem :) |
| |
offline karliczek doświadczony
|
|
| |
offline bud fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Szalonymax majster
|
|
| |
offline widar fachowiec
|
A jak wam podoba się taki grzejnik dekoracyjny?
|
Ten post był edytowany przez widar dnia: 11 kwietnia 2011, 10:39 | |
| |
offline jakub zawadzki kierownik
|
a ja myślę, że jednk nie wszystkie firmy oferują dobre grzejniki dekorcyjne. Ważne jest żeby zwrócić uwagę na znanych, spradzonych producentów a nie inwestować w grzejnik, który i owszem jest ładny a potem się okazuje, że nie grzeje. Tak jak np grzejniki jak wyżej z leroy merlin. Może to i ładne, ale czy dobrze grzeje miałbym poważne wątpliwośći. A jednak to jest podstawowa funkcja jaką ma spełnić grzejnik. |
| |
|
a ja myślę, że jednk nie wszystkie firmy oferują dobre grzejniki dekorcyjne. Ważne jest żeby zwrócić uwagę na znanych, spradzonych producentów a nie inwestować w grzejnik, który i owszem jest ładny a potem się okazuje, że nie grzeje. Tak jak np grzejniki jak wyżej z leroy merlin. Może to i ładne, ale czy dobrze grzeje miałbym poważne wątpliwośći. A jednak to jest podstawowa funkcja jaką ma spełnić grzejnik. |
| |
|
|
|
dekoracyjne grzejniki
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
- Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
- jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
- wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
- Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...