offline ![]() balbinka majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() nezi5 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
Oczywiście, że tak. Grzejniki dekoracyjne, nie tracą swoich właściwości cieplnych, kosztem atrakcyjnego wyglądu. Są one zwykle tak konstruowane, aby jak najlepiej oddawały ciepło. Też mi się podobają, zresztą sami zobaczcie jakie ładne grzejniki dekoracyjne znalazłem :) |
| |
offline ![]() karliczek doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Szalonymax majster
![]() |
|
| |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
A jak wam podoba się taki grzejnik dekoracyjny?
|
Ten post był edytowany przez widar dnia: 11 kwietnia 2011, 10:39 | |
| |
offline ![]() jakub zawadzki kierownik
![]() |
a ja myślę, że jednk nie wszystkie firmy oferują dobre grzejniki dekorcyjne. Ważne jest żeby zwrócić uwagę na znanych, spradzonych producentów a nie inwestować w grzejnik, który i owszem jest ładny a potem się okazuje, że nie grzeje. Tak jak np grzejniki jak wyżej z leroy merlin. Może to i ładne, ale czy dobrze grzeje miałbym poważne wątpliwośći. A jednak to jest podstawowa funkcja jaką ma spełnić grzejnik. |
| |
![]() |
a ja myślę, że jednk nie wszystkie firmy oferują dobre grzejniki dekorcyjne. Ważne jest żeby zwrócić uwagę na znanych, spradzonych producentów a nie inwestować w grzejnik, który i owszem jest ładny a potem się okazuje, że nie grzeje. Tak jak np grzejniki jak wyżej z leroy merlin. Może to i ładne, ale czy dobrze grzeje miałbym poważne wątpliwośći. A jednak to jest podstawowa funkcja jaką ma spełnić grzejnik. |
| |
![]() |
|
|
dekoracyjne grzejniki
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jak stworzyć własne darmowe dzwonki na telefon kom... Liczba postów: 22 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli szukacie sprawdzonego, internetowego sklepu muzycznego, to polecam Wam sprawdzić stronę https://www.musicaudio.pl/pianina-cyfrow e/ , gdzie znajdziecie na...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 647 Grupa: Ciekawe pom... It’s great to see you always bring a book on your trips, no matter if it’s a vacation or not! "Propedeutyka polityki jak utyka… deKadencja I" by Ćwiek Stanisław...
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 89 Grupa: Ciekawe pom...
- Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 22 Grupa: Ciekawe pom... Systemy SCADA stanowią fundament nowoczesnego nadzoru nad procesami przemysłowymi. Artykuł https://iszczecinek.pl/pl/651_artykuly-s ponsorowane/36796_co-to-jest-...
- Wulkanizacja 24h Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... Dobrze wiedzieć, że są takie usługi całodobowe