offline ![]() balbinka majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() nezi5 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
Oczywiście, że tak. Grzejniki dekoracyjne, nie tracą swoich właściwości cieplnych, kosztem atrakcyjnego wyglądu. Są one zwykle tak konstruowane, aby jak najlepiej oddawały ciepło. Też mi się podobają, zresztą sami zobaczcie jakie ładne grzejniki dekoracyjne znalazłem :) |
| |
offline ![]() karliczek doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Szalonymax majster
![]() |
|
| |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
A jak wam podoba się taki grzejnik dekoracyjny?
|
Ten post był edytowany przez widar dnia: 11 kwietnia 2011, 10:39 | |
| |
offline ![]() jakub zawadzki kierownik
![]() |
a ja myślę, że jednk nie wszystkie firmy oferują dobre grzejniki dekorcyjne. Ważne jest żeby zwrócić uwagę na znanych, spradzonych producentów a nie inwestować w grzejnik, który i owszem jest ładny a potem się okazuje, że nie grzeje. Tak jak np grzejniki jak wyżej z leroy merlin. Może to i ładne, ale czy dobrze grzeje miałbym poważne wątpliwośći. A jednak to jest podstawowa funkcja jaką ma spełnić grzejnik. |
| |
![]() |
a ja myślę, że jednk nie wszystkie firmy oferują dobre grzejniki dekorcyjne. Ważne jest żeby zwrócić uwagę na znanych, spradzonych producentów a nie inwestować w grzejnik, który i owszem jest ładny a potem się okazuje, że nie grzeje. Tak jak np grzejniki jak wyżej z leroy merlin. Może to i ładne, ale czy dobrze grzeje miałbym poważne wątpliwośći. A jednak to jest podstawowa funkcja jaką ma spełnić grzejnik. |
| |
![]() |
|
|
dekoracyjne grzejniki
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 67 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowego roweru, to polecam Wam wszystkim sprawdzic ofertę sklepu rowerowego sklepu internetowego Colex, gdzie znajdziecie m....
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 669 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli są tutaj osoby, które mają w planach wyjazd do Poznania i szukają sprawdzonego noclegu, to ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić Hotel Po...
- Ładna i dobrze wykonana pościel - gdzie szukać Liczba postów: 9 Grupa: Ciekawe pom... Tak zupełnie przypadkiem trafiłam na femi i wygląda to na miejsce dla tych, co siedzą w klimatach naturalnych i chcą postawić na coś łagodniejszego dla skóry. S...
- Czy kort tenisowy to dobry pomysł? Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Rakiety tenisowe są kluczowym elementem w tenisie, wpływając na styl gry i ogólną wydajność. Wybór odpowiedniej rakiety ma ogromne znaczenie zarówno dla amatoró...
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 222 Grupa: Ciekawe pom... A stół okrągły gdzie mogłabym kupić?:)