deweloper we Wrocławiu

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

7 listopada 2012, 15:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja wiem kogo nie warto polecać - ekipa budująca "Mała Toskanie" Kolejne opóźnienia w odbiorze przerażają

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 listopada 2012, 20:37

Awbud? dużo słyszałem - ktoś ma wiedzę na temat ich terminowości?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 listopada 2012, 21:46

jak na waurnki tego co się we Wroclawiu buduje, awbud jest szczytem terminowości

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2012, 12:22

Ale to komplement, czy pojazd po wrocławskich firmach? ja tam słyszałem, że są ok

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2012, 23:55

są OK, nie miałem żadnej obsuwy w terminach ;)
a we Wrocławiu nie często się to zdarza :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 listopada 2012, 12:01

ja na swoje mieszkanie czekam za długo, bo już drugi raz przesunęli odbiory na "małej toskanii" A mój znajomy kupił w awbudzie - ma szansę na święta na nowym "M"

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2012, 17:16

kurcze, może ten awbud faktycznie jest dobry - gdzie to biuro?

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2012, 19:18

właśnie dużo osób chwali firmę Gant,czyli coś w tym musi być, napiszcie co dobrego o tej firmie słyszeliście

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2012, 11:04

Użytkownik mario_kruk napisał: właśnie dużo osób chwali firmę Gant,czyli coś w tym
musi być, napiszcie co dobrego o tej firmie słyszeliście

ja nic dobrego nie słyszałem, a złych rzeczy nie przytoczę przez grzeczność

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2012, 16:19

Jak dla mnie na każdego dewelopera znajdą się "Złe rzeczy", wystarczy wejść na fora mieszkańców bloków, jedni nic nie narzekają i wszytsko okej z ich mieszkaniami, a drugim ściany pękają, taka loteria trochę:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19473 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 189

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >