deweloper we Wrocławiu

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

19 listopada 2012, 11:46

Zgadzam sie: good 0 bad

tak bardzo profesjonalnie podchodzą do problemu i który im się przedstawia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 listopada 2012, 15:59

możecie opisać jakąs sytuację i ich droge rozwiąznaia problemu?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 listopada 2012, 21:18

Sam sprawdziłem. Awbud ma zdecydowanie ponadprzeciętny standard. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2012, 16:40

fajne inwestycje i całkiem sporo ma Gant, mnie osobiście bardzo podobają się mieszkania w Pastelowej Krainie przy ul. Strzeblowskiej

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2012, 14:57

firma dobra, rzetelna, pracownikow budowlanych ma fachowych, stad nie bylo problemow przy wykonczeniach mieszkan, okolica jest fajna, wiec nie mielismy zadnych zastrzerzen by sie wprowadzic.
polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2012, 17:53

mario jakie ceny mieszkań na Strzelbowskiej Ganta? opłacalne, czy raczej warto poczekać?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2012, 21:54

myślę, że ceny są ok,poza tym zawsze dodatkowo można negocjować, jest opcja podania swojej ceny, kwestia dogadania się;]

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2012, 13:15

Interesuje mnie to, bo szukam mieszkań do zakupu pod wynajem następnie, dlatego cena jest dużym warunkiem:)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2012, 17:55

Kontakt z ludźmi z AWBUD na wysokim poziomie, ceny bardzo atrakcyjne
mi polecił kuzyn, ja polecam wam

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2012, 21:20

słyszałam że na Woli są bardzo atrakcyjne ceny mieszkań, jednak wolnych mieszkań jest już bardzo mało, także trzeba się szybko orientować poza tym Gant ma także inne wyprzedaże ale to trzeba by poszukać/ popytać

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
  • Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy Liczba postów: 181 Grupa: Nieruchomoś... Jeżeli ktoś z was nie chcę mieszkać w Warszawie i interesuję go na przykład mieszkanie w Brwinowie od developera to polecam zapoznać się z ofertą developera htt...
  • mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
  • Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 214

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >