deweloper we Wrocławiu

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

29 listopada 2012, 10:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Fadesa na stronie Osiedla Innova ma napisane że "Na niektóre mieszkania zostały przygotowane specjalne promocje" i dalej, że w celu otrzymania szczegółowych informacji zapraszają do kontaktu z biurem sprzedaży. http://www.osiedle-innova.com/pl_finansowanie .html Wiece coś dokładniej, o co chodzi z tymi promocjami i jakie one są?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2012, 19:33

też polecam Ganta, wiele dobrego słyszałem o tym deweloperze

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 listopada 2012, 18:18

Ja kupiłem w awbudzie i jak na razie jestem bardzo zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2012, 15:38

Kupiłem opłaciłem i jest super. Mieszkam z dziewczyna i jestem mega zadowolony ja i ona.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2012, 18:10

W sumie nie napisałem u kogo w AWbud :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 grudnia 2012, 21:34

KUpiłem a jak koszty wyglądały?jesteś zadowolony z odbioru mieszkania?

Użytkownik Gość: KUpiłem napisał: Ja kupiłem w awbudzie i jak na razie jestem bardzo
zadowolony
Użytkownik Gość: KUpiłem napisał: Ja kupiłem w awbudzie i jak na razie jestem bardzo
zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

17 grudnia 2012, 22:17

z czystym sumieniem awbud polecam - dogadalam się w dwa spotkania. Terminów też dotrzymują

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2012, 20:23

a jakie ceny mieszkań?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2012, 14:13

Ceny Fadesy (Osiedle Innova) mozna zobaczyć na stronie http://www.osiedle-innova.com/pl_finansowanie .html. Podobno developer dopuszcza tez możliwość negocjacji cen., ale na 100% nie wiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2012, 15:58

hm, niezle wygląda to osiedle, słyszałem juz kilka pozytywnych wypowiedzi od znajomych na temat Fadesy. Zastanawiam się nad kupnem i rozparzam bliżej właśnie tą opcje.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 215

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >