deweloper we Wrocławiu

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

19 sierpnia 2014, 11:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Słyszeliście coś o nowym etapie Słonecznych Stabłowic? Widziałem wizki, ale nie wiem dokładnie jak to jest usytuowane z etapem I...........

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2014, 11:41

Na Olimpii Port w przedszkolu są jeszcze wolne miejsca, jakby ktorś z Was był zainteresowany, tu macie info: http://forum.investmap.pl/post275187.html#p275187

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2014, 09:53

hej, ja podrzucam II etap inwestycji WPB na ul.Dożynkowej, ładnie?

i moim zdaniem najlepsze:

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2014, 10:29

wiecie coś o inwestycji Obornicka 99?

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2014, 17:02

Zdjęcia niesamowite ;) Ja kto jest z lokalizacją? Widzę, że dużo przetrzeni za oknami, a nie blok na bloku

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 sierpnia 2014, 17:39

Co do Obornickiej to powiem ile wiem: pięciokondygnacyjny budynek, metraze mieszkań od d 28 mkw. do 75 mkw. I mają skończyć do grudnia 2015

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2014, 18:12

A co myślicie o Bursztynowej od WPB? Widziałam, że drogę im teraz robią ;))))

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2014, 15:59

Jeżeli chodzi o lokalizację dożynkowej, to jest na klecinie. Bardzo spokojne osiedle i ma dobre połączenie z miastem, tzn łatwo dojechać do centrum

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2014, 16:49

Dla zainteresowanych obornicką macie tu http://investmap.pl/wiadomosci/wroclaw-nowa-i nwestycja-przy-ul-obornickkej-99,97888.html

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2014, 17:12

Bursztynowa właśnie miała ten jeden mankament, że droga przy niej to była katorga dla auta. Teraz skoro już ją robią to inwestycja na bdb :-)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 224

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >