deweloper we Wrocławiu

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

3 sierpnia 2011, 12:43

Zgadzam sie: good 0 bad

A mają jakieś ciekawe kawalerki ??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 sierpnia 2011, 19:08

No widzisz kto co lubi, mi chyba jednak odpowiada najbardziej Opolska, takie ładne te bloczki z tymi spadzistymi dachami.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 sierpnia 2011, 16:23

Z tego co widziałam, to więcej 2 i 3 pokojowych, na tej Opolskiej są i kawalerki, musisz sprawdzić na ich stronie gosiab :) A na pewno chcesz kawalerkę? niektóre różnią się ceną o jakieś 70tys. wiem, że to i tak dużo ale kilka lat spłacania więcej a jednak masz o wiele większy komfort :)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2011, 13:48

No dokładnie kawalerka jest tylko dobra na jakiś czas potem jednak robi się ciasno... chyba że chcesz mieszkać sama. Moim zdaniem to tylko dobre na wynajem..

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2011, 10:32

Co do kawalerek to też jestem raczej za kupnem chociaż małej dwójki niż średniej jedynki. Ale można też dobrze się rozejrzeć i zamiast dwójki kupić dużą jedynkę i później na własny koszt przerobić na dwa.
Ja szukam jednak dwójki albo trójki - zależy jaka będzie cena.
A niech mi ktoś powie, widziałem promocje u tego Ganta, że kuchnia w cenie - to znów jest jakaś sztuczka deweloperska czy faktycznie to się opłaci?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 października 2011, 12:02

No właśnie też się zastanawiałam nad ta kuchnią i sądzę że się opłaca, chyba że masz namiary na taniego dobrego stolarza. Mi się wydaje że spokojnie da się zmieścić w cenie vouchera, chociaż są różne kwoty, zależy gdzie chcesz kupić.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2011, 13:36

To zależy na ile opiewa taki voucher. Jak dają 1-2tys. to wiadomo, że to się raczej średnio opłaci, trzeb będzie dopłacić, chyba że to będzie mała kuchnia. Znacie szczegóły? wiecie jaka to kwota?

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2011, 09:33

Vouchery na dane inwestycje są takie jak poniżej więc sądzę że zawsze się jakoś to opłaci a przy tych 7500 to już na pewno.

Kaskada na Woli Warszawa - 7500
Legnicka17 Wroclaw - 7500
Teczowe Osiedle Wroclaw - 5500
Pastelowa Kraina Wroclaw - 5500
Osiedle Karpia Poznan - 5500
Osiedle Przylesie Opole - 3500
Mysliwska Park w Gdansku - 5500

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2011, 20:47

Weszłam na tą stronę, ale chyba już promocja się skończyła, bo teraz piszą o wyprzedaży mieszkań 2011

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2011, 12:25

Użytkownik Bakalia napisał: Witam, chce kupić mieszkanie we Wrocławiu, doradźcie
jakiego dewelopera wybrać? Kogo odradzacie? Już trochę
osiedli oglądałam, bardzo mi się podoba mieszkania na
Legnickiej, szukam czegoś właśnie w takim stylu. takiego
w nowoczesnym budownictwie.

Polecam Archicom. mają co najmniej 5 inwestycji na terenie Wrocławia. M.in. na Hallera i w okolicach Sępolna przy Lesie Strachocińskim. Niesamowicie zapowiada się osiedle "Olimpia Port". Znalazłem na investmap.pl kilka zdjęć dewelopera z budowy.

Użytkownik napisał:

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 370

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >