deweloper we Wrocławiu

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

30 lipca 2012, 20:06

Zgadzam sie: good 0 bad

koleżanka poleciła Atom. Może słyszeliście? zdjęcia wyglądają ciekawie, gdyby ktoś chciał zobaczyć podam stronę www.atom.wroclaw.pl. Mieszkania są z ogródkami, fajne rozwiązanie szczególnie, że mam małe dziecko. Daj znać Rafał jak się dowiesz jaki deweloper :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 sierpnia 2012, 23:38

hej. miałem styczność z Atomem i mogę spokojnie polecić. Powodzenia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 sierpnia 2012, 14:42

nie znam tej firmy więc niewiele mogę powiedzieć na jej temat, ale może powiecie mi coś na temat tej inwestycji http://nieruchomosci.dom.eu/oferta/mieszkanie-43m-wroclaw-sr odmiescie-betonowa_o_26778.html bardzo dobra lokalizacja, fajna okolica. Jeśli ktoś wie więcej na temat tych mieszkań będę wdzięczna za informacje.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2012, 12:55

Kupiłem apartament od Atomu i jestem zadowolony. http://www.atom.wroclaw.pl/prowadzone-inwestycje/inwestycje- zrealizowane/apartamenty-qcentrumq-siechnice/zdjcia-inwestyc ji

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2012, 14:04

Atrakcyjne mieszkania powstają też w Siechnicach http://www.atom.wroclaw.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 sierpnia 2012, 10:12

bardzo ładne mieszkanka robi westbud. kojarzycie malinowy zakątek? to ich inwestycja :) no i teraz jakieś obniżki mają..

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2012, 15:42

ja polecam we Wrocławiu inwestycję Olimpia Port. Świetna lokalizacja, tuż przy Odrze a do tego świetny projekt :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2012, 10:49

Warty polecenia jest AWBUD DEWELOPER

fajne wykończenia i co najważniejsze moje mieszkanie oddali w terminie.
ZDECYDOWANIE WARTO!

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2012, 11:05

Ja też postawiłem na Awbud i nie żałuje. wszystko jak z obrazka a i koszta dało się ponegocjować. profesjonalna usługa, więcej takich na rynku!

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2012, 11:31

Awbud? racja, bardzo spoko firma - na Szybkiej są spoko mieszkania

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 823 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19487 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 496

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >