deweloper we Wrocławiu

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

16 września 2012, 14:03

Zgadzam sie: good 0 bad

zgadzam sie, kupilismy mieszkanie na krzykach u dewelop. awbud i jestesmy zadowoleni. warto bylo wziac kredyt i kupic mieszkanie. okolica osiedlowa ladna i spokojna. fajnie jest wyjsc z dzieckiem i psem.
polecam, jak cos jest zainteresowany kupnem m

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 września 2012, 10:37

Ostatnio byłem u nich na spotkaniu - wyglądało całkiem profesjonalnie...obawiam się jednak jak wygląda ich terminowosć? Ktoś miał już takie doświadczenia?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 września 2012, 11:20

mieli tygodniowy pośizg, jak ja brałem swoje mieszkanie - ale to chyba bez tragedii prawda?

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2012, 14:12

Jedyny deweloper, z którym miałem do czynienia, ale w Warszawie to Gant Development, z tego co wiem, we Wrocławiu też buduje

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2012, 17:44

Gant - też słyszałem o nich. A jak u nich z terminami?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 września 2012, 16:28

Z tego co widziałem we Wrocławiu, to wszystko idzie zgodnie z terminami. Na stronie Ganta też widać, że inwestycje są oddawane do użytku

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2012, 10:29

Awbud coś właśnie ma oddawać do użytku, chyba na Zwycięskiej - może rzuce okiem jak to wygląda

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2012, 15:58

Użytkownik Gość: theEND napisał: Awbud coś właśnie ma oddawać do użytku, chyba na
Zwycięskiej - może rzuce okiem jak to wygląda

Byłem - widziałem. wygląda to z zewnątrz bardzo fajnie. Ogladałem tez jedno mieszkanie - też bez zarzutów

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2012, 20:16

Polecam Fadesę Polnord i Osiedle Innova. Właśnie jestem w trakcie zakupu tam mieszkania http://www.osiedle-innova.com/. Na mnie osobiście Fadesa zrobiła bardzo dobre wrażenie, kontakt z developerem jest bez zarzutu. Poszperałem trochę w necie i nie doszukałem się nic podejrzanego, a raczej same pozytywne opinie i wypowiedzi mieszkańców. A więc wszystko wygląda na godne polecenia i warte kredytu.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 października 2012, 11:25

O co chodzi z tym awbudem - faktycznie taki dobry ten deweloper?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
  • Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy Liczba postów: 181 Grupa: Nieruchomoś... Jeżeli ktoś z was nie chcę mieszkać w Warszawie i interesuję go na przykład mieszkanie w Brwinowie od developera to polecam zapoznać się z ofertą developera htt...
  • mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
  • Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 328

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >