deweloperka - kilka pytań

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

26 kwietnia 2011, 15:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam,
bardzo proszę o wypełnienie poniższej ankiety. Dotyczy ona preferencji mieszkaniowych Polaków i posłuży mi jako element pracy zaliczeniowej na studiach. Z góry dziękuję za pomoc
Link do ankiety:
http://www.ankietka.pl/ankieta/59921/preferencje-mieszkaniow e-polakow.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 września 2012, 14:17

i jak te wyniki? Preferencje Polaków są pewnie takie, że chcą wilii z basenem za 1tys. zł za metr2 :) mogę się założyć:D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 września 2012, 16:22

bardzo możliwe ! Jak najwygodniej i jak najtaniej :P

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2012, 14:11

ale to ludzka rzecz, że szuka się wszystkiego, co tanie a dobre:)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2012, 10:58

niestety nie można miec wszystkiego

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 października 2012, 16:39

A ktoś kiedys miał?:) Jednak jesli chodzi o mieszkania, moim zdaniem nie powinno się brać tych najtańszych, tak czysto po ludzku, coś mi wtedy nie gra:)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2012, 22:00

Nie moge sie zgodzic, znalezienie kompromisu jest zawsze trudne ale nie niemozliwe. U mnie kluczem do pogodzenia tych dwoch rzeczy bylo znalezienie odpowiedniego dewelopera o ktorego dowiadywalem sie wczesniej przez dluzszy czas az zdecydowalem sie sfinalizowac transakcje - chodzi mi o firme Novum. Z mieszkania jestem bardzo zadowolony i bylo tanie, co przeczy zasadzie, ze nie mozna dobrze i tanio. Zainteresowanym zostawiam stronke, moze kiedys sie przyda: http://novum-kalisz.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2012, 20:52

ja słyszałam, że godnym polecenia jest Gant, i z tego co się interesowałam wcale nie ma takich wysokich cen, tak poza tym mam do czynienia z handlem w innej branży i wiem że czasem warto wydać więcej, zwraca się z biegiem lat

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 21 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 9 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19450 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 123

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >