Proszę mi powiedzieć w tej sprawie: naprawdę chcę używać tak zwanego długiego ogona zapytań na stronie, ale nie mam pojęcia, jak to zrobić. Na przykład piszemy tekst pod głównym żądaniem "projekt kuchni". Istnieje około dziesięciu zapytań na ten temat, a także znaleźć około 200 zapytań, które można przypisać do "długiego ogona". Pytanie brzmi: jak te prośby dodać do witryny?
offline Milycon praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline livevicom praktykant
|
Frazy z długim ogonem służą do promowania różnych stron internetowych z wieloma słowami kluczowymi https://prflare.com/pl/ . Wynika z tego, że strona pozycjonowana jest nie tylko pod długim ogonem, ale także pod innymi tematycznymi słowami kluczowymi, rozszerzającymi pozycjonowanie w wybranym temacie. Długie ogony składają się z dwóch, trzech lub więcej członków i mają mniejszą konkurencję. Frazy z długim ogonem są używane przez użytkowników, którzy znają swoje potrzeby lub szukają czegoś konkretnego. Odpowiednio dobrane słowa z długimi ogonami zapewniają niewielki, ale zdecydowanie wysokiej jakości ruch na stronie. |
| |
Reklamy Google |