offline japonka praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Belle-Amelie.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bazyliszek inżynier
|
|
| |
offline StaszkaZ doświadczony
|
|
| |
offline BellaStoria.pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
offline mizzzik kierownik
|
U mnie było malowane farbami śnieżka, zarówno białą (śnieżka eko), jak i kolorem (śnieżka satynowa). Oba rodzaje farb moim zdaniem są super. Dobrze się maluje, wałeczek lekko śmiga po ścianie. Jakoś niespecjalnie się przykładałem, a wszystko równo i ładnie wyszło. |
| |
|
|
| |
offline Darek88 majster
|
|
| |
offline Goga_ majster
|
Może te farby ci się spodobają http://www.artblast.com.pl/farby . Mi się strasznie spodobała ta srebrna. Mam ochotę pomalować nią salon. |
|
dobra farba do wnętrz
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
- Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
- Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...