Witam buduje dom i moim obecnym problemem jest wykonanie dachu kilka osób doradzało mi blachodachówkę i chyba się ku nie skłonie, poza tym wizualnie bardziej mi się podoba. Mam pytanie czy ktoś z okolic Łodzi mógłby mi doradzić solidny skład budowlany? Ja znalazłem BK Business , czy ktoś o nich słyszał? Najprawdopodobniej skorzystam z ich usług bo podoba mi się ich asortyment i to że mają własny transport HDS. Czekam na wasze opinie i pozdrawiam :D
offline RobertM3 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Adamss33 inżynier
|
Jak dachówki to koniecznie zwróćcie uwagę na propozycje od Braas, czyli Topas, Teviva, czy Rubin 13V które pod względem jakości wykonania, intensywności kolorów przez lata i zastosowane zabezpieczenia nie mają sobie równych, nie wzapominając o dobrych warunkach gwarancyjnych. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
a jednak moja opinia w zakresie dachówek ceramicznych i cementowych jest pozytywna wyłącznie jeśli chodzi o Braas, jednak trzeba wybrać przede wszystkim porządnych producentów którym moim zdaniem bez dwóch zdań jest właśnie Braas. Tym bardziej, że świetnie wypadają pod względem stylu, trwałości i warunków gwarancyjnych. |
|