dobre drzwi harmonijkowe

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

23 marca 2015, 12:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Każde drzwi harmonijkowe niestety nie są zbyt trwałe ;/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 kwietnia 2015, 15:43

Ciekawe, a ja mam od 10 lat harmonijkowe i nieraz "trzaskane" przez dzieciaki i cały czas są sprawne i nic nie odpada. Szkoda że nie pamietam gdzie były kupione :( bo teraz bym potrzebował... Wcześniej miałem dwa inne modele i się rozleciały w ciągu roku. Te trzymają cały czas :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2015, 11:06

W takim razie te harmonijkowe drzwi które posiadasz muszą być naprawdę solidne i dobrej jakości skoro wytrzymały już kilak lat użytkowania i to przez dzieci,tutaj jak widać trwałość jest możliwa a do tego w rozsądnej cenie.

www.SprytnyMajsterkowicz.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2016, 16:29

Zdecydowanie lepiej jest zamontować drzwi pelne, np. drewniane. Trzeba tlko wybrać jakiś fajny model, np. http://www.westo.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2016, 13:32

Rodzice mają drzwi harmonijkowe, 3 elementy, kolor malowany biały, przeszklenia 1/3, drewno bukowe, wykonanie stolarz. Mają 40 lat. Konstrukcja jak ramiakowe od Erkado, DRE.

Na dzisiaj lepszy jest zakup przesuwnych podwójnych naściennych, chowanych w ścianę:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2016, 11:03

Drzwi harmonijkowe też różnią się od siebie jeżeli chodzi o jakość wykonania kolorystykę czy samą firmę i musimy mieć te czynniki na uwadze podczas ich zakupu. Na ODB.com.pl ,możemy pomóc i doradzić, posiadamy szeroką ofertę znanych producentów drzwi oraz okien, warto zerknąć.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2016, 22:15

takie drewniane harmonijkkowe to juz przezytek rozlatuja sie zacinają i sa nieladne. Monstal robi porządne drzwi harmonijkowe aluminiowe sa niezliszczalne bardzo trwale i lekkie

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2016, 16:59

Użytkownik Greta21 napisał: Każde drzwi harmonijkowe niestety nie są zbyt trwałe ;/

Zgodzę się z Tobą. Porta ma w ofercie drzwi łamane na pół jako substytut drzwi harmonijkowych (model Alfa i Beta). Cena jest dość wysoka jak doda się wszystkie rzeczy do kupy (skrzydło, ościeżnica, akcesoria).
W podobnych pieniądzach można kupić drzwi przesuwne, czy to naścienne czy chowane w ścianę (lub też w dostawioną ściankę z GK). Trzeba tylko zwracać na jakich systemach przesuwnych (tzw kasetach) będą montowane. Obecnie najlepsi na rynku są Leon i Eclisse, z których korzystają czołowi producenci drzwi wewnętrznych, tj. Porta, Erkado, Pol-Skone, DRE.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2016, 22:25

Na harmonijkowe działają duże naprężenia. Im dłuższe, tym większe. U rodziców są 3 skrzydłowe, mają ze 40 lat. Sosnowe. Wykonanie bez szału. 40 lat temu zachowywali dobrą jakość, lecz technologia nie ta. Harmonijkowe też są fajne, jak wcześniej wspomniałem preferuję przesuwne.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2018, 21:50

Mnie też bardzo podobają się drzwi przesuwne, a co więcej fajne jest w nich to, że sprawdza się wszędzie tam, gdzie nie możemy sobie pozwolić na klasyczne skrzydła wewnętrzne. Bardzo ciekawe modele tego typu można znaleźć m.in. w ofercie firmy http://www.windoor.pl/ .
Na pewno warto w takie produkty zainwestować, szczególnie że ich cena nie jest wygórowana.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• wanna czy prysznic Liczba postów: 80 Grupa: Wykańczamy... Szukając pasującej baterii wannowej to sprawdź ofertę Sotbe https://sklep.sotbe.com/pl/c/BATERIE-WAN NOWE-Z-OBROTOWYM-PRZELACZNIKIEM/84, gdzie znajdziesz sporo w...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 187 Grupa: Wykańczamy... Zakup parapetu wewnętrznego powinien być dobrze przemyślany, dlatego warto zwrócić się do renomowanego dostawcy. Pomyślcie sobie też, czy np. nie zamówić parape...
  • Malowanie dachu Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... If you're thinking about refreshing your roof, choosing the right roofing works, including painting and maintenance, can make a significant difference. Just lik...
  • jaka szafa? Liczba postów: 54 Grupa: Wykańczamy... Jeśli marzysz o idealnej organizacji przestrzeni w swoim domu, sprawdź ofertę szaf i garderób na wymiar wykonanych przez Megan Design https://megandesign.pl/rea...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 583

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >