dobre drzwi harmonijkowe

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

23 marca 2015, 12:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Każde drzwi harmonijkowe niestety nie są zbyt trwałe ;/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 kwietnia 2015, 15:43

Ciekawe, a ja mam od 10 lat harmonijkowe i nieraz "trzaskane" przez dzieciaki i cały czas są sprawne i nic nie odpada. Szkoda że nie pamietam gdzie były kupione :( bo teraz bym potrzebował... Wcześniej miałem dwa inne modele i się rozleciały w ciągu roku. Te trzymają cały czas :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2015, 11:06

W takim razie te harmonijkowe drzwi które posiadasz muszą być naprawdę solidne i dobrej jakości skoro wytrzymały już kilak lat użytkowania i to przez dzieci,tutaj jak widać trwałość jest możliwa a do tego w rozsądnej cenie.

www.SprytnyMajsterkowicz.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2016, 16:29

Zdecydowanie lepiej jest zamontować drzwi pelne, np. drewniane. Trzeba tlko wybrać jakiś fajny model, np. http://www.westo.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2016, 13:32

Rodzice mają drzwi harmonijkowe, 3 elementy, kolor malowany biały, przeszklenia 1/3, drewno bukowe, wykonanie stolarz. Mają 40 lat. Konstrukcja jak ramiakowe od Erkado, DRE.

Na dzisiaj lepszy jest zakup przesuwnych podwójnych naściennych, chowanych w ścianę:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2016, 11:03

Drzwi harmonijkowe też różnią się od siebie jeżeli chodzi o jakość wykonania kolorystykę czy samą firmę i musimy mieć te czynniki na uwadze podczas ich zakupu. Na ODB.com.pl ,możemy pomóc i doradzić, posiadamy szeroką ofertę znanych producentów drzwi oraz okien, warto zerknąć.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2016, 22:15

takie drewniane harmonijkkowe to juz przezytek rozlatuja sie zacinają i sa nieladne. Monstal robi porządne drzwi harmonijkowe aluminiowe sa niezliszczalne bardzo trwale i lekkie

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2016, 16:59

Użytkownik Greta21 napisał: Każde drzwi harmonijkowe niestety nie są zbyt trwałe ;/

Zgodzę się z Tobą. Porta ma w ofercie drzwi łamane na pół jako substytut drzwi harmonijkowych (model Alfa i Beta). Cena jest dość wysoka jak doda się wszystkie rzeczy do kupy (skrzydło, ościeżnica, akcesoria).
W podobnych pieniądzach można kupić drzwi przesuwne, czy to naścienne czy chowane w ścianę (lub też w dostawioną ściankę z GK). Trzeba tylko zwracać na jakich systemach przesuwnych (tzw kasetach) będą montowane. Obecnie najlepsi na rynku są Leon i Eclisse, z których korzystają czołowi producenci drzwi wewnętrznych, tj. Porta, Erkado, Pol-Skone, DRE.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2016, 22:25

Na harmonijkowe działają duże naprężenia. Im dłuższe, tym większe. U rodziców są 3 skrzydłowe, mają ze 40 lat. Sosnowe. Wykonanie bez szału. 40 lat temu zachowywali dobrą jakość, lecz technologia nie ta. Harmonijkowe też są fajne, jak wcześniej wspomniałem preferuję przesuwne.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2018, 21:50

Mnie też bardzo podobają się drzwi przesuwne, a co więcej fajne jest w nich to, że sprawdza się wszędzie tam, gdzie nie możemy sobie pozwolić na klasyczne skrzydła wewnętrzne. Bardzo ciekawe modele tego typu można znaleźć m.in. w ofercie firmy http://www.windoor.pl/ .
Na pewno warto w takie produkty zainwestować, szczególnie że ich cena nie jest wygórowana.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 189

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >